Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Slavnou autorku hororů přiláká k návratu její rodné město, kde zjistí, že zlý duch, který ji trápí ve snech, teď dělá pořádnou spoušť ve skutečném světě. (Netflix)

Recenze uživatele MIMI.kry k tomuto seriálu (2)

Tvoje sny (2019) (E01) 

První díl mně osobně příliš nesedl. Je mi líto, že tomu tady musím trochu snížit hodnocení. Drsné, arogantní mužatky mi nesedí ve filmu ani v životě a Emma mi sympatická rozhodně nebyla. Je sice imponující, že psala knihy, ale tím veškerá náklonnost k postavě končí. Posednutí, převtělení a čarodějnice rovněž nepatří k nejoblíbenějším tématům. Zvracející, močící, krvácející uhranutí lidé mi nebaví ani mi takové příběhy nic dobrého nepřináší. Dám tomu ještě šanci v další epizodě a pak případně se seriálem končím. Úplný průser seriál není, to ne, jen mi prostě tématicky minul. Sorry, cílovka asi nebudu. ()

Tradice (2019) (E02) 

Tak tohle opravdu ne. Začátek opravdu působivej svojí děsivostí, jak se na horor sluší a patří. Vystrašená spisovatelčina asistentka a její noční telefonní rozhovor byl dostatečně senzační, až jsem si říkala, že si seriál u mě druhým dílem možná napraví reputaci. Jenže o 5 minut později příběh z čiré hrůzostrašnosti skokem přechází do komedie a ten humor s nemotorným vloupáním do baráku posednuté ženy i další legrační vsuvky, viz inspektor, jeho fanouškovství a svébytná jízda v autě působí nepatřičně. Jak se tak říká, jako by byl z jiného filmu. Marianne u mě prostě nezabodovala. Ani tématem a po těch rádoby humorných, nadsazených a nemístných vsuvkách už ani zpracováním. ()

Reklama

Reklama