Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Slavnou autorku hororů přiláká k návratu její rodné město, kde zjistí, že zlý duch, který ji trápí ve snech, teď dělá pořádnou spoušť ve skutečném světě. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (77)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dal jsem zatím jen první díl a jestli zvládnu další, je ve hvězdách. Janžurka je sice fajn, ale co naplat, je to prostě Janžurka. Na stará kolena už holt tolik nevyděsí, i když dělá, co může. (A teď vážně: Co chcete napsat k něčemu, co odhaluje demenci, nedostatek ambicí a totální prázdnotu současného filmového / seriálového horroru tak moc, jako Marianne?) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na hodnotenie som čakal určite niečo lepšie. Odhliadnuc od toho, že mi bola hlavná hrdinka nesympatická, čo by ani nebol taký problém, tak obsahovo ma to vôbec nechytilo. Také bubákovanie o čarodejnici bez čarovania. Príbeh mal síce hlavu aj pätu, no bolo to predvídateľné a nezaujímavé. A záver mi už prišiel úsmevný - hrozný problém, fakt.... len aby sa pre pánajána vymyslelo niečo na pokračovanie. Strašenie nebolo zlé, miestami aj atmosféra bola fajn, hlavne keď ľudkovia boli na tom ostrove s majákom, no to je asi tak jediné pozitívne. Veľmi slabý priemer, ani poriadne neviem prečo som taký štedrý. 50/100 ()

Reklama

bari68 

všechny recenze uživatele

Prvá epizóda tohto seriálu sa vyvýjala a rozbiehala tak, že som bol nadmieru spokojný a čakal ďalší ,,Haunting of Hill House,,. Bohužiaľ mi tento optimizmus dlho nevydržal a s pribúdajúcim časom sa z toho stala zbytočne naťahovaná a nechcene úsmevná rozprávka pre dospelých, ktorá bola navyše plná nesympatických hlavných postáv. Je veľmi zlé, keď diel trvajúci niečo málo cez pol hoďky dokáže aj nudiť. Samozrejme záver scenáristicky otvorený pre druhú sériu ( ktorú už asi sledovať nebudem ). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Seriál „Marianne“ je ukončený a je to dobře. Ono se i tak místy celkem zdá, že těch osm dílů je docela moc. Je to místy hodně natahované, a to do té míry, že vás to ani nebude bavit sledovat, že vám vlastně bude jedno, jak to dopadne. Pak je tu ale zajímavé odhalení nebo i překvapivý zvrat a vy si znovu řeknete, že to až tak špatné není. A ne, až tak špatné to není. Ale ani skvělé ne. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„Marianne vypadá jako ty nebo já. Je to čarodějka. Nemá tělo, proto cestuje. Vstoupí ti do duše, uchvátí tvoje tělo. Ovládne tě. Posedne tě. Jediné, o čem Marianne nemůže lhát, je její jméno. Může se vyhýbat otázce, měnit téma... Ale nemůže o jméně lhát. Je to žena démona....“ /// Začátek navnadí. Čarodějka bez těla, co si vezme to vaše… Postupně se mi ale zdá hlavní hrdinka čím dál víc nesympatická a ještě k tomu blbá. Vůbec – ten casting není nic moc. Dějou se tady děsivý věci, ale když si o někom myslím, že je píča… A čekám, jestli to nabere nějaký tempo. Celkem později ano, ale zjišťuju, že nemaj co vyprávět. A zjišťujou to i tvůrci (7. epizoda má jen 37 minut). Dokoukám to, protože …prostě finále zajímavý celkem je, ale že bych nadšeně očekával pokračování… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Matka je strašidelná. 2.) Trochu píšu. A pronásleduje mě to. 3.) Thx za titule „lokeš“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Galerie (35)

Zajímavosti (6)

  • Seriál se natáčel především v Paříži a Bretani, regionu v severozápadní Francii. Zatímco v Marianne se jmenuje fiktivní vesnice Elden, přístav, ve kterém se seriál opravdu natáčel, najdeme v Doëlanu, což je malé přístavní městečko v Clohars-Carnoët. (Trajektt)
  • V čase 19:30, kdy se děti věší na provazech, zazní ústřední melodie z počítačové hry „Little Nightmares“. (Extrakritik)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno