Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Leno

Leno (hodnocení, recenze)

Toto nasadilo latku tak vysoko , že sa asi autori nedožijú prekonania 

Machine

Machine (hodnocení, recenze)

Od r. 2000-2004 to bylo celkem dobré i nápadité pak je ale začali vyhánět z barrandovských ateliérů a už to šlo s kopce - pořád jen sestřihy ze starých dílů, dementní snídaně s nohou nebo úřad Vládi které vždycky zabrali 3/4 pořadu, vyhazov Retardy a nakonec přijmutí netalentovaného Kikinčuka který tam absolutně nazapadl to byla předzvěst konce.P.S. On Carda měl ze všech asi největší herecký talent, on to byl kdo to táhnul, nevím jak je napadlo nahradit ho takovým šmírákem Kikinčukem bez charisma.

jirka86.eu

jirka86.eu (hodnocení, recenze)

Primitivní zábava pro primitivní diváky Novy. Trapnost ještě nebyla trapnější.

icko7

icko7 (hodnocení, recenze)

několik prvních dílů ano, za každý další -1 *, celkem nás nudili stejnými rádoby vtipy až moc dlouho. odpad !!!

BasarMT

BasarMT (hodnocení, recenze)

Hlavní první serie byly absolutně dokonalé. PS: Tak co sporťáku, už máš chlapa.

Wolf3fd

Wolf3fd (hodnocení, recenze)

KOMEDIE??? Já jsem se u toho ani jednou nezasmál spíš je to trapný.

hronik

hronik (hodnocení, recenze)

Ja dam jednu hvezdicku za Suchanka,protoze jseme hrali spolu na Kobre hokej,ale jinak to byla trapna saskarna .Opet produkce TV ZNOVA.

ElCon

ElCon (hodnocení, recenze)

Tak tenhle seriál podlě mě vystihuje český národ, nebo to, co se z něj díky Novácké zabavě stalo. Pokládám ho za to nejhorší, co se na obrazovce dá sehnat. Vtipy založené na hloupých dvojsmyslech, zbytečných sprosťáren a nevtipných nechutností.

dawid

dawid (hodnocení, recenze)

Hmmm, já teda nevím, není to ani trochu moje krevní skupina. A moc jsem toho neviděl. Párkrát jsem se zasmál, vícekrát ne. Co ale nechápu, je srovnávání Kikinčuka s Cardou. Mě prostě Carda sral jako nikdo jiný. A Pavel Kikinčuk? Je víc komik než kašpar. - Přeberte si, jak chcete, měla to být pochvala P.K.

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

První dva roky bylo geniální. Momentálně už je to nuda. Ani sem nečekal že mně takový humor dokáže bavit delší dobu.

Might_X

Might_X (hodnocení, recenze)

To má být remake České sody pro méně inteligentí část populace ? Mohli jste to udělat pořádně, ale ne je to jen další trapná blbost pro dav.

Reklama

Reklama