Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Torrente je nacionalista, rasista, egoista, alkoholik a ex-policajt, který po nocích poslouchá rumbu a jezdí ve svém starém Seatu. Žije se svým starým otcem, kterého nutí žebrat na živobytí. Torrente se zahledí do atraktivní Amparity a seznamuje se s jejím bratrancem, zkrachovalým prodavačem ryb. Může si vůbec Torrente získat přízeň Amparity? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Snímok "Torrente: Blbec v mene zákona" (Torrente, el brayo tonto de la ley) je prvý, úvodný titul zo série filmov o svojráznom malom, plešatom, obéznom, slizkom chlapíkovi, ktorý sa volá José Luis Torrente alias Búrlivák. Je to bývalý policajt, ktorý bol pre neschopnosť a nízku inteligenciu prepustený zo zboru. Naďalej sa však za policajta vydáva. Torrente je skrachovaný opilec so silnými sklonmi k rasizmu, xenofóbii, sexizmu a homofóbii. To všetko z neho robí nekompromisného anti hrdinu súčastnej neoliberálnej politickej korektnosti. Takže u mňa zabodoval. Pri tomto jeho prvom príbehu som sa dobre pobavil a dva či trikrát som i vyprskol smiechom. Bola to šialene divoká španielska jazda. Som rád, že som sa s José Luisom Torrenteom zoznámil. Teším sa na pokračovanie. *** ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem si nemohl nechat ujít a musel jsem ho zkouknout i když ho dávali celkem pozdě v noci. Musím říct, že Segura je mega svině a překonal u mě na sviňákometru i Byllyho Boba Thortona v Santovi . Tenhle film má fakt koule a drsným a syrovým humorem se tu nešetří ani v nejmenším a často jsem si říkal, že tohle je fakt asi jedna z nejlepších komedií, co jsem kdy viděl. Jo a Santi Segura je v mejch očích naprostej král, protože napsat, natočit a ještě ztvárnit Jose Luise, na to člověk musí bejt buď geniální, nebo jet pěkně dlouho na kokainu. Naprosto nechápu, jak tadyto může mít tak nízký hodnocení. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Anti chlap, kterej fandí Atletiku a když vidí hlouček fanoušků Realu okamžitě zadupává svojí šálu do kanálu a vyřvává Real...no je tohle chlap? Ne tohle je Bouřlivák. Scény, které v tomhle filmu uvidíte nikde jinde neuvidíte, respektive scény ze života Bouřliváka jsou natolik originální, že tři hvězdičky jsou dost málo, a chápu to, že tohle na jedno zkouknutí ztrácí trošičku účel. Tohle se prostě nedá, takovejhle film asi jen tak v televizi neuvidíte. Řek bych, že klasickej obyčejnej člověk se u toho výborně pobaví, na druhou stranu rejpala už rozčílí fakt, že Bouřlivák se před noční v hospodě nesktuečným způsobem naláme v hospodě, a pak usedne do jeho rozpadlého stoletého Seata a jako policajt v utajení začne rajdit ulicema Madridu. Bouřlivák je prostě unikát. ()

Stanix 

všechny recenze uživatele

Pamatujete si zajisté na zastydlého italského účetního Fantozziho, ne? Tak tohle je v obdobném duchu, s tím že tady jde o španělského ignorantského expendreka Bouřliváka a humor je velmi obhroublého zrna. Ze startu bylo vtípku dost, ale druhá polovina je už malinko chudší. I tak ale Bouřlivák stojí za shlídnutí a možná i celá série ( 4 díly ), uvidíme. PS: Raději Bouřlivák s neotřele originálními gagy než stále stejné přiblblé prcičky a jiné fekální hovadiny ze zámoří. ()

venca163 

všechny recenze uživatele

Hale, jsou 2 druhy chlapů. Jedni si mejou ruce před chcanim a druhý po. Já a José Luis Bouřlivák si je myjeme před, náš pták je posvátnej...víte vůbec kolik je všude mikroorganismů a podobnejch sraček? PS: S náma nebudeš hlídkovat, dokud ho nestrčíš do teplý kundy. (80%) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama