Reklama

Reklama

Bláznivé poslání

  • Česko Bláznivá mise 2 (více)

Obsahy(1)

Pokračování bláznivé komedie, ve které se opět setkáváme s hlavními hrdiny - Samem, Kodyžakem a Hatung. Tentokrát po nich půjde tajemný zabiják a místní gang, kteří chtějí získat zpět uloupené diamanty obrovské hodnoty a jsou připraveni zlikvidovat každého, kdo jim bude stát v cestě. Začíná tak opět film plný bláznivých kousků a zběsilých honiček. (Chupacabre)

(více)

Recenze (78)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Ne že by už jednička nebyla infantilní kravina, v níž příliš neohromovala ani nejproslulejší atrakce hongkongské kinematografie - tedy akce - na druhou stranu ovšem docela svižně ubíhala, občas se tam našlo i pár vypečených gagů a když člověk projevil trochu té mezikulturní tolerance, musel uznat, že šlo o víceméně akceptovatelnou formu nenáročné zábavy. Dvojka je na tom bohužel o dost hůře. Akce? Ano, je tam pár povedených kaskadérských kousků, žel jinak jsou honičky a bitky nudně inscenované a příliš z nich čouhají místa, kde si tvůrci pomáhali různými rampami a jinými udělátky. V závěru se režisér snaží vynahradit celkovou strnulost množstvím explozí, ale to jsem mu tedy nespolknul. Humor? Inu, někdo, kdo je docela zvyklý na komedie indické (v nichž má humor podobné kořeny, jako v těch hongkongských) se může zasmát vstupům bláznivé postavy, kterou tak rozkošnicky ztvárnil Hark Tsui, ale jinak jde o nevynalézavou nudu opírající se především o pitvoření takového kalibru, že by za něj styděla i strašidla z Troškova mlejna. Další díly této populární série už asi oželím... ()

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Ke dvojce mě už bohužel neváže žádná nostalogie, jelikož jsem ji viděl mnohem později. Coby druhý díl samozřejmě servíruje všechno v daleko větším množství. Bohužel i to špatné. Mohla to být klidně jen přehlídka geniálních kaskadérských kousků, jak to vypadá na začátku (absolutně neodolatelných prvních patnáct minut), ale tvůrci se ke své škodě pokusili zase vypotit nějaký příběh. Takže potom následuje nuda a nuda, občas narušená nějakým infantilním úletem. Za pozornost pak stojí ještě finále, ale jednička je prostě lepší. Těm, kdo na podobných zhovadilostech nevyrůstali, bych rád vzkázal: Ruce pryč, pro smilování boží!!! Ostatní to skousnou :-) ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tohle je moje srdcovka. Film mého mládí kterej jsem sjížděl na VHSce. A že šlo o hodně obehranou VHSku asi nemusím dodávat. V é době jsem ještě neměl ani tušení, že jde o druhej díl nějaké série. To jsem se dozvěděl až o pár let později. Bavilo mě to tenkrát a bavilo mě to i dnes. Je to film plnej akce a nechybí ani humor. Naháněčky na motorkách, v autech a dokonce i na kole. Spousta různých vychytávek plus souboj robotů. Nevím jakým nedopatřením jsem kdysi udělil jen 3hvězdy. Samozřejmě, že tu z mé strany je i nostalgickej aspekt ale i tak tohle je prostě za 5hvězd. ()

petero 

všechny recenze uživatele

I keď jednotka je neskutočne svieža záležitosť sem tam som sa i nudil kdežto pri dvojke na nudu nebola šanca. Na to že hneď po roku vzniklo toto pokračovanie je tak prepchané vtipnými scénkami že som sa neskutočne bavil po celí čas a prskal od smiechu. Plešoun a seržantka sú už svoji a na rad prichádza manželská kríza ktorá veľmi trefne spestruje jednotlivé misie. Hlavne tá bitka v reštaurácii nemá chybu... Áno a tú sú tý malí roboti bojujúci proti tomu veľkému... ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama