Reklama

Reklama

Samantha (Jennifer Love Hewitt) je americká študentka hudby na renomovanej londýnskej univerzite. Je bezstarostná, impulzívna a až po uši zamilovaná do svojho britského priateľa Iana (Paul Nicholls). Ibaže pre toho je prvoradá práca, na súkromný život nemá čas a svoju krásnu priateľku trestuhodne zanedbáva. Nevidí, ako ju pomaly ale isto stráca. Až keď osud tragicky zasiahne do ich životov, Ian si konečne uvedomí, čo Samantha pre neho znamenala, a jeho dušu pohltia neznesiteľné výčitky svedomia. Kiežby jej bol dokázal, ako veľmi ju miluje. Kiežby mohol zvrátiť čas a začať so Samanthou vzťah ešte raz odznova, s čistým štítom. Sila jeho lásky však prinúti samotný osud, aby zmenil svoje kruté rozhodnutie a zvrátil čas aj dôsledky tragických udalostí, ktoré sa už odohrali... (TV JOJ)

(více)

Recenze (160)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Teda, tohle byl pro mě tak depresivní film, že bych málokde hledala depresivnější. Ano, bylo to strašně přeslazený, ale zase na druhou stranu, když se vžijete do hlavní postavy toho kluka, tak kdo by mu to vyčítal. A upřímně se mi až chtělo občas brečet, právě kvůli těm jeho sladkým řečičkám. Jen bych teda vytknula obsazení, myslím, že to mohlo být mnohem lepší. 4* ()

Nikkilee 

všechny recenze uživatele

V romantice se vyloženě vyžívám...Myšlenka filmu byla hezká, navíc mně samotné dost blízká, ale ...ALE..Jennifer Love Hewitt je mi tam šíleně nepříjemná a zkazila mi celý dojem z filmu a o tom jejím zpěvu ani nemluvím, to už bylo jen potvrzení toho, že se té negativní emoce nezbavím..Navíc mezí ní a Paulem nefunguje žádná, ale opravdu žádná chemie! Měli mu vybrat jinou partnerku, pak by to zajisté bylo za ****...jinak myslím, že takovouhle facku od života bychom občas asi potřebovali každý, abychom si uvědomili, co je pro nás důležité...ano, myšlenka krásná, ale ty **** fakt dát za tu Jennifer nemůžu, ale mrzí mě to moc...protože Paul Nicholls, režie i scénář si to zaslouží! Tak včera jsem na to opět koukala a jelikož ta myšlenka mě fakt dojímá, tak jsem se rozhodla dát **** i přes tu veškerou nesympatii vůči hlavní představitelce :-) ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

DVD s tímhle filmem bych si dala říct. Hledala jsem pořádnou romkom s JLH, až jsem ji našla. Sice úplně nerozumím té rovnici, totiž, aby to bylo hodně romantické, tak se to musí odehrávat v Anglii (?!), ale ona je prostě kočička. Mazel, kvůli kterému se vyplatí tento žánr akceptovat. Skoro bych si někdy dala říct a zkusila bych dokoukat víc filmů s Meg Ryan. Až takové kouzlo může mít ta naše Love Hewitt :) A tady má i pěkné vlastní songy Love Will Show You Everything a Take My Heart Back. Což mi připomíná, že svou pěveckou kariéru nepěstuje na můj vkus dost, ale když už, tak to stojí za to. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nemusí být vždycky tak úplně pozdě. Ani po smrti.. Na poli romantických filmů se málokdy objeví nějaký svěží, poměrně originální zástupce. Romantické drama, sic několikrát zabolí promarněná šance v té či oné scéně, mě k sobě přivolalo prostřednictvím režiséra Gila Jungera, tvůrce mnou toliko milované modernizace Shakespearovy hry Zkrocení zlé ženy 10 důvodů, proč tě nenávidím. Jak říkám, v mnohém se to mohlo posunout do ambicióznějších výšin, nicméně atmosféra Londýna, déšť, hudba, chemie mezi ústřední dvojicí.. prostě si někdo s divákem hraje na vydíranou, ale na mě to fungovalo.. a za to se nestydím. Potěší i herci. Neokoukaný a zejména v druhé polovině s přehledem uvěřitelný Paul Nicholls a překvapivě umírněná a vskutku velmi příjemná Jennifer Love Hewitt (její asi nejlepší snímek).. tak proč to s nimi nezkusit? *** až **** ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Sladkobolný slaďák. Ona je bláznivá Američanka, on je rezervovaný Angličan. Ona ho miluje, on jí má sice hodně rád, ale práce a kamarádi jsou u něj přece jenom na prvním místě. Ona se necítí být milována. On to ví, ale nesnaží se s tím nic dělat. Pak přijde tragédie a ona zemře. On si přeje, aby se vrátil čas a on dostal ještě jednu šanci to všechno udělat úplně jinak...a ejhle, on tu šanci dostane! a dál už si to asi umíte představit. Nepříliš originální nápad ani zpracování. Dokonce jsem u toho ani neslzela. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Film mal premiéru v britskej televízii na kanáli Hallmark dňa 28. júla 2009, teda až 5 rokov po oficiálnej premiére. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) a v Londýne, Shepperton (Anglicko, Veľká Británia). Natáčanie sa začalo 10. novembra 2002 a skončilo 18. januára 2003. (Arsenal83)
  • Jennifer Love Hewitt napsala dvě písně, které pak sama ve filmu zazpívala. (vercza)

Reklama

Reklama