foto

Odile Dicks-Mireaux

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 The Sense of an Ending
2016 Popírání holocaustu
2015 Brooklyn
High Rise
2014 Dlouhá cesta dolů
2012 Kvartet
Miláček
V kruhu koruny: Richard II. (TV film)
2011 Jeden den
2010 Londýnský gangster
2009 Škola života
2008 Čistá práce
Děkan Spanley
10 000 př. n. l.
2006 Like Minds
2005 Nepohodlný
2004 Láska na druhý pokus
2003 The Deal (TV film)
Ztracený princ (TV film)
2002 Špína Londýna
2001 Kiss Kiss (Bang Bang)
Ukradni, co můžeš!
2000 Cor Blimey! (TV film)
1999 Great Expectations (TV film)
1997 Žena v bílém (TV film)
1994 Zajatci
1987 Happy Valley, The (TV film)

TV seriály

2009 The Philanthropist (TV seriál)
2000 Gormenghast (TV seriál)
1998 Jistá spravedlnost (TV seriál)
1997 Melissa (TV seriál)
1985 Oscar (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1983 Černá zmije (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace