Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Detektivové se při výslechu snaží zjistit pravdu – i když to někdy znamená porušit pravidla a hrát o všechno. (Netflix)

Recenze uživatele agentmiky k tomuto seriálu (4)

Criminal: Německo (2019) 

Němci se opět ukázali, předvedli precizní tvorbu ve všech ohledech a v rámci minisouboje s Velkou Británií o malý kousíček vedou. Vyšetřovatelskou stranu táhl zejména Sylvester Groth, musím přiznat, že jako herec je tedy mimořádně nadaný. Případy se opět mohly pochlubit svou rozmanitostí nejen po stránce, co se vlastně stalo, ale překvapily i zajímavě podané dialogy vyšetřovatelů za zrcadlem, a pak mě samozřejmě zaujaly různé styly vedení výslechu. No a závěr docela drsný, pokud jsem to tedy vstřebal správně. Za mě dávám 82 % ()

Jochen (2019) (E01) 

Německý pohled na nestandardní pojetí detektivky z vyšetřovací místnosti mě zaujal již v prvním díle, zejména je pak nasnadě vyzdvihnout výkon Sylvestera Grotha v pozici detektiva. Opět si seriál zakládá na precizních dialozích, které si hrají s fantazií každého diváka, jenž nemůže mít vůbec šajna, co se stane v následujích minutách. No a závěr v tomto ohledu naprosto lahůdkový, ten bych asi nikdy neodhadl. Parádička se vším všudy. Jen tak dále. Za mě 85 % ()

Yilmaz (2019) (E02) 

Z celého německého trojlístku asi nejslabší epizoda. Hlavním pozitivním majákem zde není podezřelý, ale perfektní výkon jeho advokáta v podání Christiana Berkela. Samotný případ asi moc nestrhne, i tak ale slušná řemeslná práce našich pohraničních sousedů. Za mě dávám 66 % ()

Claudia (2019) (E03) 

První epizoda, kde dávám maximální hodnocení, jaké je vůbec možné. Už jen kvůli té herečce (Nina Hoss), jež si svou roli vychutnávala každým douškem a z její postavy šel obrovský respekt. Sylvester Groth opět předvedl pořádnou dávku charismatu, i ten případ mě celkově zaujal. A závěrečný překvapivý akční twist pěkně zamíchal kartami. Fakticky lahůdkové zakončení této třídílné série. 90 % ()

Reklama

Reklama