Reklama

Reklama

Hra na oliheň - Série 1 (2021) (série)


Kganbu (S01E06)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Hráči před čtvrtým kolem utvoří dvojice. Ki-hun řeší morální dilema, Sang-ue volí záchranu a Se-bjok o sobě něco prozradí. (Netflix)

Recenze (91)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Tak tentokrát vybrali tvůrci z rukávu hru z kategorie těch psychologických a rozdali si to spolu páry. Velmi emotivní ztvárnění hry kuličky, kdy v momentě, kdy tvůrci odhalili, že půjde o hru pro páry, tak jsem očekával, že nepůjde o spolupráci, nýbrž o litý boj, kde se občas někdo nestyděl sáhnout po nekalých praktikách a využít mentálních slabin protihráče. Oceňuji, že se to obešlo bez sentimentu, jak bývá u Korejců takřka pravidlem. Přesto bych si dovolil nesouhlasit s většinou a tento díl za úplný strop nepovažuji. [80 %] ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V této epizodě byla nálož emocí. Kuličky jsou nervy drásající hra. Pořád jsem si říkala, že vítězů by mohlo být několik, ale asi to tak nebude. Nejvíc mě dojala obě děvčata a bylo mi moc líto Aliho. Ten darebák, co ho podvedl, mě zklamal. S tím starým pánem se to dalo předvídat. Ten byl v celém příběhu proto, aby se hlavní hrdina předvedl jako největší borec.(Jména si nejsem schopna zapamatovat.) ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle mohlo být silné jako prase, ale Korejci tohle bez sentimentu prostě nikdy v životě asi nedají a že ho tu není zrovna málo... Možná jsem jediný, komu to tak připadá, ale chyběla mi v tom přirozenost. A vlastně i nějaký moment překvapení - vždyť už od začátku je naprosto jasné, koho přesně chtějí tvůrci dotáhnout co nejdál a kdo je jen křoví, které dřív či později padne. A taky mi jediní dva oblíbenci zemřeli, takže se potýkám s krizí, jestli to vůbec sledovat dál. Kromě jednoho dílů mě ten seriál prostě nechytl. Slabé 3* ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

❗SPOILER "Po slabším pátém dílu dostávají divákovi emoce opět zabrat ve čtvrté hře "Kuličky", kde zrada střídá zradu. Kganbu neboli kamaráda ze sousedství, se kterým se dělíš o kuličky a tdakdži, stvrdí paktem Pan Song Ki-hun (456-ka) a O Il-nam (001-ka). Zatím nejsilnější a nejemotivnější díl seriálu, z něhož je poprvé opravdu cítit touha postav přežít." 👌❗ ()

albionlady 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo traumatizujúce. Vynikajúce zobrazenie ľudskej (ne)morálky -- keď ide o krk, česť nezriedka vystrieda zrada. Od začiatku seriálu mi bolo jasné, že keď budú súťažiaci ubúdať, začnú zomierať aj hlavnejšie postavy, ale dosť ma zamrzelo, ktoré to v tejto epizóde schytali. Ach :-(. Aspoň dievčatá mohli nechať spolu, škoda, že nepocestujú na Čedžu :-(. A Ali s 001 budú chýbať. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Když se Kang Sae-Byeok (Jung Hoyeon) a Ji-Yeong (Yoo-mi Lee) baví během hry s kuličkami o tom, kam by chtěly jet, až hra skončí a budou bohaté, Ji-Yeong zmíní herce Lee Byung-Huna a jeho hlášku: „Jeď na mojito a dej si sklenku Malediv,“ z filmu Inside Men (2015). Lee Byung-Hun si v tomto seriálu zahrál postavu Front Mana. (kesinaa)

Reklama

Reklama