Reklama

Reklama

Hra na oliheň - Série 1 (2021) (série)


Jeden šťastný den (S01E09)

(epizoda)
  • Jižní Korea 운수 좋은 날 (více)
Thriller / Dobrodružný / Akční / Mysteriózní / Drama
Jižní Korea, 2021, 55 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Poslední kolo přináší další krutou zkoušku, ale tentokrát všechno záleží jenom na jednom hráči. Na scénu vystoupí autor hry. (Netflix)

Recenze (60)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejde si nevšímat celé řady nelogických vyústění některých situací. Na začátku je čekala náročná cesta, která skončí vším, nebo ničím. Nejprve jich bylo 456, většinou žili na okraji společnosti a nyní někdo shrábne pohádkovou výhru. Anebo to bude celé jinak? Nejednou tvůrci vařili z vody a jak kdyby mnohé chtěli „dovysvětlit“ v případné další sérii. Až to teda nějak vymyslí. Já jen vím, že u toho rozhodně nebudu. Za mě v mnohém nedomyšlený kalkul. ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[7/10] Ked som sa pri predošlej časti čudoval prečo je krátka, potom nechápem prečo spravili poslednú časť klasicky hodinovú, ale nevadí, kludne to mohlo byť v kope. Skvelá záverečná hra kde nechýva krv, trošku brutality. Po jej skončení som čakal na vysvetlenie príbehu, ktoré síce prišlo, ale možno trochu inak, ako som čakal. Napriek tomu dobré zakončenie príbehu. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Let me explain the rules of Squid Game. One, the attacker must enter the squid shape court, run past the defense, and then tap the area inside the squid’s head with his foot to secure the win. Two, the defender must block the attacker’s advance and force them outside of the court’s bounds in order to win. Three, if a situation arises, in which either player is unable to continue playing the game, the last one standing will be the winner." ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud mám být upřímný, finále mě poněkud zklamalo. Ukázalo se totiž, že byl můj prvotní dojem z hlavního hrdiny naprosto správný, a jsem tedy rád, že jsem si k němu nevytvořil kladný vztah. Odhalení tvůrce hry mě na druhou stranu pobavilo velice velmi a byl bych mnohem raději, kdyby závěr probíhal v tomto cynickém duchu, než aby se utápěl v přílišné sebekritice a volání po morálních hodnotách. Po osm epizod měli diváci možnost sledovat, jak funguje pud sebezáchovy, tak proč si ve finále hrát na to, kdo je lepším člověkem. Dnes je všude plno lidí, kteří se buší do hrudi se slovy: "Já bych nikdy atd., atd.", ale jsou to z valné většiny lidé, kteří nikdy nemuseli udělat opravdu těžké rozhodnutí pod velkým tlakem. / Poučení: Chceš-li změnit barvu vlasů, důkladně si to promysli. Několikrát. Nasadíš-li život pro obrovskou finanční částku a vyhraješ, nebuď debil. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hořkosladký konec nejen her, ale i celého příběhu. Poslední hra už nebyla až tak zábavná, nicméně asi se v seriálu musel objevit nějaký ten souboj jeden na jednoho. Z dozvuků po hře mám poměrně smíšené pocity. Co si budeme povídat, finále nebylo nejlepším dílem, od druhé řady ale nevím co čekat. Dokážu si představit jen čistou recyklaci. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Hodiny v místnosti odbijí o půlnoci jen 11x. (Duoscop)

Reklama

Reklama