Reklama

Reklama

Hra na oliheň - Série 1 (2021) (série)


Jeden šťastný den (S01E09)

(epizoda)
  • Jižní Korea 운수 좋은 날 (více)
Thriller / Dobrodružný / Akční / Mysteriózní / Drama
Jižní Korea, 2021, 55 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Poslední kolo přináší další krutou zkoušku, ale tentokrát všechno záleží jenom na jednom hráči. Na scénu vystoupí autor hry. (Netflix)

Recenze (60)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jej to bylo slabé. Jsem čekal něco pořádného, co ty moje dojmy zachrání, ale opět se to nestalo. Poslední hra (kupodivu na oliheň, jak nečekané!) skončí rychle, vše vyhraje jen jeden a je to přesně ten, kterého na to tipujete od začátku a pak se zbytek epizody tak nějak divně (a nudně) došourává ke svému konci, ale kromě jednoho zajímavého zvratu (a jednoho idiotského - SPOILER mrtvá máma KONEC SPIOILERU) nebylo moc o co stát. A ta poslední scéna mě zklamala hodně. No jo, mělo to úspěch, tak proč tomu idiotsky nezařídit další sérii? Místo nějakého inteligentního nebo aspoň dostatečného uzavření? Celkem lituji, že jsem to vůbec dokoukával. 2* ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[7/10] Ked som sa pri predošlej časti čudoval prečo je krátka, potom nechápem prečo spravili poslednú časť klasicky hodinovú, ale nevadí, kludne to mohlo byť v kope. Skvelá záverečná hra kde nechýva krv, trošku brutality. Po jej skončení som čakal na vysvetlenie príbehu, ktoré síce prišlo, ale možno trochu inak, ako som čakal. Napriek tomu dobré zakončenie príbehu. ()

Reklama

Marcos22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

❗SPOILER "Závěrečného dílu jsem se velmi obával, ale nakonec jen velmi těsně zaostal za nejlepším šestým dílem série "Kganbu". Ve velkém finále "Hře na oliheň" dostaneme konečného vítěze a pohled na jeho návrat domů. Ten je však tím nejbolestnějším, kterého se mu mohlo dostat, poněvadž záhy ztrácí veškerý smysl, kvůli němuž se hry účastnil. Následuje roční skok dopředu a překvapivý závěr ve stylu filmu Saw a seriálu Ztraceni. Výborné zakončení, které však ve výsledném hodnocení utrpělo nedokončenými linkami (detektiv, 101-ka, aj.), jež zbytečně nabízí nespočet paranoidních scénářů pro nadcházející sérii. Čtyři hvězdy." 👍❗ ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Víš co má společného boháč s žebrákem? Žít pro ně není zábava. Život je pro ně nuda." ________ Finále víceméně slouží jako pomyslný epilog, potažmo i dovětek, a nechává dveře otevřené potenciální druhé řadě a všem otázkám, které nebyly zodpovězeny. Ve výsledku tedy hodnotím seriál 'Hra na oliheň' jako nejlepší kritiku kapitalismu/třídní společnosti od dob vydání Komunistickýho manifestu (neironicky), strhující sociologickou anatomii o lidské morálce, a bezpochyby nejkvalitnější seriálový projekt letoška. Jižní Korea rules.... // VERDIKT: 9,1 chapadel z 10 🇰🇷🦑 // ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejde si nevšímat celé řady nelogických vyústění některých situací. Na začátku je čekala náročná cesta, která skončí vším, nebo ničím. Nejprve jich bylo 456, většinou žili na okraji společnosti a nyní někdo shrábne pohádkovou výhru. Anebo to bude celé jinak? Nejednou tvůrci vařili z vody a jak kdyby mnohé chtěli „dovysvětlit“ v případné další sérii. Až to teda nějak vymyslí. Já jen vím, že u toho rozhodně nebudu. Za mě v mnohém nedomyšlený kalkul. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Hodiny v místnosti odbijí o půlnoci jen 11x. (Duoscop)

Reklama

Reklama