Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Úzkostlivá Syd se snaží překonat nástrahy střední školy, trable v rodině i zamilování do svojí nejlepší kamarádky. A ještě udržet na uzdě svoje nadpřirozené schopnosti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Kienast 

všechny recenze uživatele

Slečna co vypadá jako mladá zrzavější verze Kateřiny Neumannové a trpí záchvaty úzkosti a vzteku, díky nimž zjistí, že má nadpřirozené schopnosti ... říkáte si to bude, ale blbost... jenže Vás čeká přesný opak. Super věc od Netflixu, která kráčí ve stopách The End of the f***ing world ( od stejného autora). Chci druhou sérii a to co nejdřív .... 8/10 ()

Blue.Shark 

všechny recenze uživatele

Tenhle styl mi vážně nesedl. Pět prvních dílů má vypravěčské tempo tak pomalé, že skoro couvá, a ve dvou zbývajících, kdy se konečně narazí na něco chytlavého a zajímavého, to skončí. Problém pro mě tkví v naprosto nepodstatných kydech po dobu 17 minut a závěrečné jaw-dropping scéně na 2 minuty. Tak je to v každé epizodě a nejenže se tenhle systém rychle okouká, ale o to víc je nezajímavá ta cesta naplněná prázdnými rozhovory. ()

Reklama

UhLee 

všechny recenze uživatele

První série - (7/10) : Seriál je fajnová rychlovka, která vás trochu pobaví, ale víc než vzpomínku na vybuchlou hlavu a vynikajícího Wyatta Oleffa si z něj neodnesete. Hlavní hrdinka není moc sympatická. Všechno ostatní už tady bylo.. Ale seriál není sám o sobě špatný.. Jenom je to téma už dost okoukané. Věřím, že se najdou fanoušci, kteří nejsou superschopnostmi si to užijí více než já. Nejlepší epizoda: Nejtemnější tajemství (E07) . ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný seriál, ale jak někdo tohle může srovnávat se Stranger Things? Proboha vždyť to nemá absolutně nic společného, je dobré se občas zamyslet než vypustíte něco do světa. Teď ale k věci, má to chytlavý styl vyprávění, příjemnou hlavní hrdinku, první polovina série je seznamování a ta druhá? Začíná se vše vysvětlovat, trocha napětí a fantastické finále! Takhle to má v seriálech přesně gradovat a o to větší zážitek, že se to vše vešlo do 7x20 minut. Právě kvůli tomu stopáž nemá šanci začít nudit. Náběh na druhou řadu povedený a o co vlastně půjde? To se snad brzy dozvíme v druhé řadě. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Carrie ponetflixovsku? Tak trochu, ano, ale hlavně dobrý příběh o dospívání, kde nadpřirozeno (zpočátku ne úplně jasně definované) slouží jako metafora. A potom je tu Sophia Lillis v hlavní roli. Je skvělá a málem bych nevěřil, že to je ta samá dívka, která v To zahrála suverénní Beverly. Klobouk dolů. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • Wyatt Oleff ve filmech To (2017) a To Kapitola 2 (2019) ztvárnil postavu jménem Stanley Uris – stejné křestní jméno má jeho postava i v tomto filmu. (Will_X)
  • Bloodwitch, oblíbená kapela Stanleyho Barbera (Wyatt Oleff), byla vytvořena speciálně pro seriál. Texty a hudbu pro písně, které slyšíme, napsal Graham Coxon a nazpíval je společně s Tatyanou Richaud. (J.F.B.)

Reklama

Reklama