Reklama

Reklama

Instinkt lovce

Trailer

Co všechno je možné na nákladní lodi plné divokých exotických zvířat a jednoho odsouzeného nájemného vraha, který se rozhodne vypustit zvířata na svobodu? Podaří se profesionálnímu lovci Frankovi zachránit členy posádky před šíleným zločincem a vyplašenými zvířaty?... Profesionální lovec exotických zvířat Frank uloví vzácného bílého jaguára a má v plánu ho z Amazonie odvézt spolu s dalšími zvířaty do států. Na lodi cestuje také odsouzený nájemný vrah Loffler, který je v kleci umístěn na stejném místě jako Frankova zvířata. Vrah je nebezpečný a nemocný, dohlíží na něj psycholožka Ellen Taylorová a několik mužů z ochranky. Loffler předstírá záchvat a podaří se mu zabít několik mužů a ozbrojený se schová. Většina posádky se zamkne na přídi a vedoucí ochranky John a několik mužů začnou pročesávat loď. Kuchař v kuchyni objeví opice, tak se Frank vydává na pomoc, ale opice mezitím muže zabijí. Loffler pustí většinu zvířat z klecí, vypustí veškerou pitnou vodu a daří se mu dobře se skrývat. Posádka je pod náporem Lofflera a zvířat a prozatím prohrává. Frank se snaží pochytat vypuštěná zvířata, zatímco Loffler přebírá řízení lodi, mění kurz a navigační systém rozbije, aby se nedal ovládat. Frank najde Lofflera, ale bílý jaguár je vyruší a on opět uteče. Živých už na lodi moc nezbývá, Loffler zamkl Franka do klece a chce po něm navigační mapy. Strojníci zastaví loď a zhasnou světla. Franka pustí jeden z posádky z klece a všichni zbylí členové se rozhodnou pro útěk z lodi... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage se mi v roli lovce a v podstatě pytláka líbil, mám pro tohohle chlapíka slabost už dvacet let a vypadá to, že se nic nemění. Jen tiše doufám, že dluhy už má z krku a překvapí pořádnou peckou, třa příští rok a vrátí se tam, kam patří. Kevin Durand má na filmu lví podíl, jeho vyšinutý zabiják byl lehce uvěřitelný, ztvárnil parádního záporáka. V rámci žánru akční béčko u mě na pohodu, za tři slušné hvězdičky, jen mě mrzí Famke Janssen, taková to byla krásná ženská, co se sebou provedla, je trestuhodné.. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Lovce Nicolase Cage zajímají jen jeho zvířata a jejich pravidelné krmení, ostrým vládním hochům jde o úplně jiné zvíře. Je jím nebezpečný nájemný vrah, který prchl při transportu nákladní lodí a navíc vypustí bílého jaguára, aby to svým pronásledovatelům ztížil. I bývalý armádní mechanik Nick má ovšem výcvik, který mu bude ku prospěchu, protože na pevnině hodlá svou šelmí trofej za velký peníz střelit. Nejprve musí ale stejně jako zbytek osazenstva zmateně pobíhat po lodi, podílet se na drhnoucím tempu a mdlé akci. Cage se roky pohybuje v solidních břečkách, tady tomu bohužel není jinak. A rozhodně nenechává vzpomenout na postavy, které ztvárnil ve filmech mnoha výborných režisérů, jednoduše chce jen shrábnout nějakou tu kačku a směle k dalšímu béčku. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Dost nudné béčko navzdory prostředí a tématu. 1) Chvílemi jsem, pravda, nevěřícně kroutil hlavou, ale se zájmem hodným lepší věcí jsem film dokoukal._____ 2) Ale těch výhrad, co mám._____Spousta logických lapsů, zvláště ve druhé polovině._____Cage postrádá charisma, které jeho role vyžadovala._____Agenti FBI byli vylíčeni jako naprostí debilové. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že slovne spojenie dobrý film s cageom bol už historizmus. Inštinkt lovca ale ukázal, že stačí dobrá myšlienka, zmena prostredia a aj Cage pod vedením svojho kamaráta Powella dokáže ešte zo seba niečo vykresať a vy si pri tom nešklbete kotlety. Prostredie lode pôsobilo stiesňujúce, s nástrahami v rôznych podobách a Kliekta bol ultra protivný, arogantný hajzel, ktorý si to užíval. Fajn prestrelky, pokrivkávajúce fighty a digitálne šelmy to ale vytiahli na solídne dve. Jednu však prihodím za feeling, lebo som fakt nečakal, že sa s ním dočkám ešte dobrého filmu. 3 z 5 ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Primal je určitě bez diskuzí lacinou, přímočarou, nenáročnou, tuctovou, akční jednohubkou, ovšem i přesto všechno nebrání nic tomu, aby se i tak, při troše toho štěstí a nejspíš i tvůrčího umu, nedalo natočit příjemné a svěží béčko, které za tu hodinku a půl dokáže nabídnout vcelku slušnější akci, svižný spád, napětí, možná i atmosféru, ale především zábavu. Navrch tu pak ovšem máme ještě hlavní trumf této podívané, a tím je samozřejmě zatracovaný, a nyní navíc už i pořádně pupkatý, Nicolas Cage, pro kterého mám takovou nějakou zvláštně úchylnou slabost, každopádně, on i přesto, že si fakt vybírá jeden zoufalý projekt za druhým, tak nakonec ale většinou ve výsledku nedopadnou vůbec špatně a navíc, jako jeden z mála již vyhaslých filmových hvězd dokáže své filmy opravdu podržet, či dokonce i povýšit. Zde mu navíc sekunduje perfektní Kevin Durand jako ústřední záporák a ten mě tu tedy bavil také zatraceně hodně. Celkově se tak jedná o nenudící, svižné béčko, které sice nepřináší nic nového, či zajímavého, nicméně v rámci produkčních možností a tvůrčích schopností si myslím, že nejde o vůbec mizernou podívanou, a já se zkrátka bavil až překvapivě dost. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama