Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alice žije normálny šťastný život so svojou rodinou, no jedného dňa sa jej zrúti celý svet. Muž jej života a otec jej dieťaťa Thomas je podozrivý z toho, že žije pod falošnou identitou a v skutočnosti je Antoine Durieux - Jelosse, vrah, ktorý pred pätnástimi rokmi bez stopy zmizol po tom, čo pozabíjal celú svoju rodinu... (RTVS)

(více)

Recenze (5)

radektejkal 

všechny recenze uživatele

Hledal jsem tu komentář Verbala, domníval jsem se, že bychom v tomto případě mohli mít podobný názor. Nicméně, stín podezření dopadl strávně. A tím jsme se dostali až k závěru této podivné detektivky: pachatel, který dosud neudělal žádnou chybu vrší jednu na druhou; manželka provozuje nejen jogging, ale chodí též do Svazarmu; synek dostal místo otce dva bílé psíčky a policistka si odreagovala svojí životní frustraci. A co chudák divák? ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

příběh člověka s duší černou jako mour.Od začátku víme jak to dopadne ale přesto jsme zvědavi jak se s tím příběhem scénář popere.Chvílemi byl děj poněkud chaotický a divák se ptá jestli to fakt takhle v reálu bylo. ()

Reklama

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Celkom obstojná psychologická dráma o mužovi bez minulosti. Spočiatku film ukazuje bežný život rodiny a vykresľuje Thomasa ako bežného manžela a otca. Takže keď naňho padne tieň podozrenia sme náchylní veriť jeho verzii príbehu. Príbeh sa naďalej uberá týmto smerom a vyšetrovateľka sa dostáva do role posadnutej a nedôveryhodnej. Až kým sa nedostane dej k bodu obratu, ktorým sa všetko zmení. Film už potom rýchlo smeruje do finále a k záverečnému vysvetleniu. Napriek dobrým hereckým výkonom je z filmu cítiť televíznu produkciu. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dobrý film, ktorý má hlavnú slabinu v tom, že diváka nečaká prekvapenie, ten záver je jasný, všetko vedie k tomu finálnemu "odhaleniu". Škoda tiež, že sme videli tak málo z vyšetrovania, riešila sa len jedna posadnutá policajtka, o pozadí sme sa nedozvedeli nič. A vo Francúzsku asi už zabudli na testy DNA. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

zbytočná dráma pre nedôsledné vyšetrovanie prvej rodinnej vraždy, nudne rozvíjanie podozrenia až k jeho potvrdeniu v závere filmu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama