Reklama

Reklama

Premiér

(seriál)
Česko, 2019, 3 h 3 min (Minutáž: 12–26 min)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Sitcomový seriál Premiér je politická satira z prostředí vysoké politiky, který paroduje a vtipně zobrazuje jak se dělá politika, jak se chovají politici a jak kvete státní byrokracie. Fiktivní premiér na fiktivním Úřadu vlády řeší v úřadu strategické i běžné administrativní záležitosti nekompromisně a tvrdě, ale v soukromí se se stává jiným člověkem. Politické situace a řešené záležitosti jsou přizpůsobeny současnému politickému dění a aktuální problematice. Obsahem epizod jsou každodenní politické situace i diskuse o problémech a jejich nestandardní řešení. Vtipné dějové situace, rozhovory, spory a zápletky z prostředí Úřadu vlády i ze soukromí vychází ze skutečného současného politického dění a každodenních problémů politiků. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (687)

raffspIn odpad!

všechny recenze uživatele

Pro hodnocení pořadu se nabízí pestrá škála ironických přirovnání a doplňovat další je plivání do rozbouřených vln nesouhlasu. Mnohem zajímavější je se zamyslet nad tím, proč to vlastně JS vytvořil? Nabízí se hned několik tezí: a) Je natolik egocentrický a sebestředný blb (pleonasmus je užitý záměrně za účelem zdůraznění faktu), že si bídu pořadu vůbec neuvědomuje. b) Snaží se nastavit horní a dolní meze kinematografii (dolní v tomto případě). Chce tedy určit pomyslnou Planckovu délku kvality díla, pod kterou již nelze klesnout, protože nic méně kvalitního již nemůže jako dílo existovat. c) Vytváří výukový materiál pro studenty filmu, na kterém v jednotném a uceleném formátu presentuje všechny myslitelné chyb, kterých se nezkušení tvůrci mohou dopouštět. d) Je emocionální upír, kteří se živí zoufalstvím, beznadějí a hlubokým znechucením. e) Snaží se pomstít svému okolí za traumata, která prožil ve svém zbytečném životě. f) Nadměrně pije, což vyvolalo těžkou duševní neléčitelnou poruchu. Tu aktuálně léčí pitím. g) Touží dosáhnout světového míru tím, že všem národům světa vytvoří společného nepřítele ve své osobě. h) Cílí na průměrného voliče SPD. ()

Jonash87 odpad!

všechny recenze uživatele

Jéžiš, to je takt špatný už po první minutě... dal jsem ještě pár dalších (konkrétně sedm, ač uši a oči krvácely), ale tohle přece nikdo nemůže dát celý a čemukoliv z toho se zasmát.. Zlatý Nebezpečné vztahy, ten je oproti tomuhle oscarový masterpiece. A tenhle pán dost možná půjde do politiky doopravdy, to se máme na co těšit. ()

Reklama

pytlik... odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já nevím, proč na Soukupa všichni nadávají. Dokud ho máme, můžeme úplně zrušit armádu a ušetřit tak spoustu financí, neboť nikdo se neodváží napadnout zemi, která vlastní zbraň mnohem silnější než je třeba atomovka – pořad, který sníží komukoli v doslechu iq nejmíň o 50%. Nad tím, že Soukup tolik používá plurál majestaticus, bych se nepozastavoval – vzhledem k úrovni monologu („já jsem buď zdravej, nebo dobře léčenej“) je jasné, že mu se scénářem pomáhal člověk nad jiné povolanější na podobně vtipné „bonmoty“, člověk, který se v prvním díle také objevil – ano, náš prezident. Soukup tak vlastně mluví za oba. Na režisérovo jméno by se taky mohla udělat spousta skutečně nápaditých narážek (např. hle, jak je Benda renesanční osobnost – kromě toho, že je neschopný poslanec, je i neschopný režisér!), na druhou stranu, zase takový ignorant to nebude. Vzhledem k roztřesenosti kamery bych si tipnul, že sleduje moderní trendy a je příznivce hnutí Dogma 95. Druhá možnost také je, že to není schválně a pouze se mu třesou ruce z oprávněného strachu, že tohle jeho druhé dílo skončí stejným, ne-li větším průserem jako jeho první. Neboť je to on, kdo natočil legendární nekonečný seriál Sousedé, který skončil po deseti dílech. ()

LION-MR.T odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, když on si myslí, že je vtipnej, to je potom těžký no. Ale divim se, že se nepodepsal pod režii, pochybuju, že se nechal řídit podle pokynů pana režiséra. Toho lituju nejvic, protože tim si definitivně zničil jakoukoliv možnost nějaké kariéry. Ale, když tocis se Soukupem tak co cekas 😂 Kamera na křivo, Soukup si povídá většinu času sám se sebou. Kdo se ráno probudí aby se sám sobě představil a zacal říkat nahlas co bude dělat ve třetí osobě? Uz první díl kdy vytahly zaznam ze skutečného jmenování premiéra a pak nastoupi Soukop a za sebou ma kuliay ze Soudkyně Barbary a opět kamera v prdeli, osvětlení. "Já budu bojovat" a mám pocit, že se mu chces smát. A geniální vtip o blbcich ve vládě. No i nejblbejsi a nejtrapnejsi vtip se da říct aby to vypadal vtipně, ale v případě Soukupa, který díky svému egu se myslí, že se nemusí snažit, protože on je Soukup a to musí stačit. Po technické stránce prostě i kde jaké amatérské počiny vypadají o dost lépe. Jako takovi lidi vlastní televizní společnost, protože pracovat by ho nikde nemohli. Kurva na to je, že magnát a prachač, tak výprava v jeho pořadech je ubohá a tragická. Je s řidičem a ten toci do kola s volantem ale lacine vystavěná kabina vozu se nehýbe a stejně jako digitální baráky které vypadaji nebo víte co, už to seru. Si říkám jestli někdo může být fakt tak namyslenej nebo to jen hraje. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem downy rozmazávat po sobě hovna, viděl jsem šukat invalidní geronty s mnohočetnými amputacemi, viděl jsem bezdomovce vylizovat si podpaždí, viděl jsem anální prolaps po ruptuře konečníku, viděl jsem hnisavé periproktální píštěle, viděl jsem plnou nádobu na biooodpad z potratové kliniky, viděl jsem mokvající bércové vředy, čerstvě vychrchlaný tuberácký hlen, Petriho misku s ebolou, fekální porno s hrochy a hnijící mrtvolu, vytaženou po měsíci z kanalizační jímky, tudíž jsem do toho šel bez bázně a hany. Teď mám strašný strach, že jsem z toho dostal rakovinu, a zmítá mnou kompulzivní chuť narvat si do uší pletací jehlice a do očí vývrtku, abych už nikdy nemusel vstřebávat podobné audiovizuální trauma. Díky, slizký pičusi! Skvělá práce a dokonalá ukázka toho, jak hluboko do žumpy může egoistický tupec bez špetky soudnosti, vkusu a sebereflexe až klesnout, po níž ti nezůstal téměř žádný stín k překročení. Teď už ti k absolutnímu věhlasu zbývá snad jen na TV Lopattov v přímém přenosu vykouřit koně v pořadu Hipoterapie Jaromíra Soukupa. *** DOPLŇĚNÍ: Po druhém díle se to stalo snad virulentnějším než meningitida dosud největšího potrata českého audiovizuálního teroru - Mishy a Tvítr je plný nadšených reakcí našich i světových celeryt. Byla by škoda se o ně nepodělit. - Sylvia Saint: OMFG, WOW! I have never seen such an enormous dick in my entire career! #SpringPeaceMonsterCock Abdul Rahman Yasin: Soukupu Akbar. No need to bomb them anymore. They are so able to terrorize themselves up to extinction, Inshallah. Let’s fuck some sheep and just wait. #10/9=LowCost9/11 Paris Hilton: Thx, Mr. Sprynkpiss, finelly they stup callink mee the stewpid cant! #NoMoreDumbBitch Misha: Áj plej poukémon gou évrydej, Áj plej poukémon gou … #SingWithMeDaddy Endy Babitch: Ani po tomto neodstúpim, hoci to moji voliči milujú! #SJardomNaMotyle ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Prvý diel seriálu sledovalo cez 154 tisíc divákov. (JADIM)
  • V jedné z epizod Soukup paroduje Andreje Babiše – mluvou i vzhledem, ale stále vystupuje jako Pavel Diviš. Bez vysvětlení tak jeho postava změnila chování a vzhled. (Bernyz)
  • V čase 2:30, kdy hraje Jaromír Soukup dvojroli, je vidět místo střihu, v němž se oba natáčecí obrazy překrývají. (David7)

Reklama

Reklama