Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Claire začína učiť na novej škole a počas prvého dňa spoznáva na svojej prvej stredoškolskej hodine angličtiny svojich študentov vrátane Erica. (Disney+)

Recenze (7)

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvé tri releasnuté naraz: Výnimočne sa mi pomalší rozbeh páči, neskočia po sebe hneď po predstavení sa. Obaja sú veľmi atraktívni ľudia a obaja sú dospelí (akože dokonca 25+, nie 18+), takže zatiaľ nemám úplne pocit, že sa mi pred očami odohráva klasický predátorský príbeh, len proste dvaja mladí ľudia sa postupne zbližujú a nechcú, aby o tom okolie vedelo, lebo ona je trochu staršia. Mladícke nerozvážnosti robia obaja. Neviem, či to bolo cieľom, ukázať, že tie vzťahy s učiteľmi nebývajú čiernobiele a strašne nevhodné, alebo sa to ešte rozbehne. Zatiaľ proste sledujem nie nepríjemnú college romancu. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak si říkám, kolik lidí tak zatouží v tomto věku po svém učiteli / učitelce. Každopádně mít jako angličtinářku Kate Maru, tak bych se té touze ani nedivil :) Role jsou v prvním díle jasně nastaveny, a pro příští díly tak očekávám větší tah na branku :) :) (jak od tvůrců, tak od hlavních aktérů). Zatím to vypadá, že neukojená učitelka si bude muset plnit své potřeby jinde, když má partnera pořád v práci. ()

Reklama

Harfenik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl jen představuje hlavní postavy a poodhaluje zápletku seriálu. K pousmání je, že herci jednomu ze "středoškoláků" je poctivých 27 let a klidně bych ho tipnul na ještě staršího. I hlavní postavě je dobrých pětadvacet a tak by mě zajímalo, jak by seriál vypadal, kdyby herecké obsazení věkově odpovídalo skutečnému středoškolskému věku. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paní začíná v nové práci. Vidíme, že je vdaná, s manželem to vypadá celkem ok. Spokojená asi není, evidentně touží po vzrušení a jestli je to krádež v obchodě, nebo neslušné myšlenky na dítě, které učí, je jí asi jedno. První polovinu jsem se nudila, posledních pár minut jsem oscilovala mezi nudou a mírným znechucením. 2,5* ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sotva půlhodinové epizody, ta první neurazí ani nenadchne. Karty jsou jasně rozdané, tajně doufám, že to nebude rozbředlé a až příliš čitelné. Kate Mara (nemůžu si pomoct, ale místy mi připomíná Julii Roberts) ve filmech vesměs sbírá jen drobky, naopak dokonale sedla do chladného a sebevědomého seriálu Domek z karet, kde zaujala rolí ambiciózní novinářky. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno