Reklama

Reklama

Když se ostřílený psanec Henry postaví do čela bandy zabijáků, kteří se chystají spáchat riskantní bankovní loupež, očekává, že jim všem zajistí finanční svobodu i příležitost začít nový život jižně od mexických hranic. Akce se bohužel zvrhne v krveprolití a gangsteři jsou během ní nuceni zabít amerického maršála. Zatímco je na jejich hlavy vypsána jedna z největších odměn v dějinách amerického Západu, vydávají se napříč nebezpečnou krajinou směrem na jih. Polomrtví, bez koní, jídla a vody konečně narazí na dům George Tildona, jeho ženy a dvou dcer, který stojí na samotě kousek od hranic. Členové gangu nemají na vybranou, a tak se před překročením hranic rozhodnou obtěžovat rodinu a přenocovat u ní. Následuje série děsivých událostí. Na povrch vyplují rodinná tajemství, vytvoří se nepravděpodobná pouta a Henry stane tváří v tvář podivné a nečekané šanci na vykoupení. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (40)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Partia bezbožníkov vpadne na večeru do domu zbožníkov a cez noc urobia candrbál bez toho, aby niekto utrpel duševnú ujmu na zdraví. A toto stihnú zatiaľ, čo im je v pätách svojim ukrutne šuchtavým tempom Luke Wilson, ktorý (takmer) všetko vie a len tak ľahko sa nevzdá! Lebo keby si bol švihol, mohol nás ušetriť aspoň dvoch tretín filmu od neuveriteľnej nudy! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

To bolo tak hlúpe, až som to skoro nedopozeral. Snažilo sa to hrať na brutalitu a všeobecné násilie kde je normálne zastreliť svoju matku alebo sestru, no jediné čo tým autori dosiahli bolo zdvihnuté obočie a odpornú pachuť na jazyku. Opäť raz premárnený čas pred niečím, čo by malo byť dávno v odpadkovom koši. Jediné čo sa ako tak dalo boli herci a výprava. 20/100 ()

Reklama

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Úvod spageťácký, příběh jednodušší, o to zemitější, naturalismem se zde nešetří.! Takhle to kdysi mohlo vypadat na Divokém Západě... Ani nepřekvapí spousta krve vystřikující a tekoucí, nicméně místy i přehnané.. proto nemohu dát víc hvězd. Je zde dobře ukázáno, jak může být hranice "dobra" a "zla" tenká, zatraceně tenká a ne vždy vše, co vypadá dobře, je dobré! ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

O tomhle jsem přesně psal v Pistolnici Jane, kde se leckdo rozčiloval nad tím, že to bylo málo brutální. Tak takhle to tedy mělo být? Jistě si nemusíme nalhávat, že konec devatenáctého století v Americe obzvláště na venkově nebyl žádný med. Zubatá tehdy měla co to všechno stíhat obíhat. Nemoci, úrazy, bitky, přestřelky, krádeže a loupeže, věšení lapených... Ale co je moc, to je moc. Sice musím uznat, že to je snad poprvé co se ve westernu řeší pedofilie, ale i tak... Příběhu mám chuť skoro nevěřit, některé postavy se chovaly opravdu podivně. Dávám tedy za 3 ukradené měšce se zlatem. * * * ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Inspiraci Tarantinem vidím jako plus a že to nedosahuje jeho kvalit, to je mi jedno. Mě tenhle špinavý,brutální a místy i bizarní western bavil po všech stránkách, příběhem počínaje a herci konče a i tady se potvrdilo, že Eastwoodovic famílii to s šestiraňákem a kobylou pod zadkem sedne jako málo komu. Jediná výtka míří ke stopáži, která byla minimálně o dvacet minut přetažená a děj trochu rozmělnila. Nebýt toho, mohlo se jednat o kultovku. Ale i tak se jedná z mého pohledu o parádní debut a vůbec bych se nezlobil, kdyby Mollner zůstal v žánru i příště. 80% ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama