Reklama

Reklama

Detektiv losangeleské policie Charlie Waldo (Charlie Hunnam) přišel o svou dobrou reputaci. Stáhl se ze společnosti, žije životem poustevníka v malé chatě někde daleko na vrcholcích hor a zmenšil svůj majetek na pouhých sto věcí. Jezdí jen na bicyklu, čímž minimalizuje i svou uhlíkovou stopu. V průběhu tří let mu narostl velký neupravený plnovous. Do jeho poklidného života najednou vstoupí soukromý detektiv, shodou okolností jeho bývalka Lorena (Morena Baccarin). Požádá ho o pomoc a vtáhne zpátky do práce. Jde o televizní hvězdu Alastaira Pinche (Mel Gibson), respektive o vraždu jeho manželky, ze které je obviněn. Je to zapeklitá věc – on si totiž nic z osudné události nepamatuje. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (63)

figliar 

všechny recenze uživatele

Béčková komediálna kriminálka s noirovým nádychom,  ktorá ťaží najmä z hereckého obsadenia. Dej neponúka nič extra prevratné, ale dialógy a situácie, v ktorých sa ocitá skrachovaný detektív Charlie Hunnam sú až tak absurdné, že takmer celý film dokážu zabávať. K tomu vedľajšia úloha ako šitá na mieru Melovi Gibsonovi a vo výsledku sa jedná o film, ktorý splnil očakávania a spríjemnil nedeľný podvečer. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Morene z Homeland-u to s porsche bohovsky svedci. :) Excentricky Mel ujde takisto. Trapni gang-blbci v privese uz menej. Mala Gabby bola s tymi par hlaskami "tym chutnym" v tomto paskvile. Thrill-seeker nadrzana uca uz menej. Pribeh je vsak prosty az blby. Divak vidi ten zobrazeny zivot hollywoodskej "smotanky" a pomysli si.... riadny bullshit. A ten zaver ma tak idiotsky twist, s vylievanim si srdiecka rodinne zalozeneho nasilnika, ze sa to az neda pocuvat. Neodporucam. 30% Dalsie poucenie..pockat najskor na par hodnoteni, kym vas zvucne mena zlakaju. :D ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

K filmu mě přitáhl Měl Gibson (po letech mě zajímalo jak jsou filmy, kde hraje na tom… jestli jako Bruce Willis třeba…). No. Tragédie to vyloženě není, ale není to hlavně druh filmu co by mě bavil. Tak především si hraje na hrozně stylovou záležitost (líbivě vlezlým soundtrackem, bizarní stylizaci postav, rádo-by chytrým humorem) a přitom je to neskutečně nudné a dlouhé. Také fakt, že ústřední postava je exot, co dostane každou chvíli na budku (a přesto se tváří non-stop namachrovaně), jezdí všude na kole (jen debil jezdí všude na kole), mě neimponuje ani omylem. Takže jednou stačilo. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

No to mě poser, nakonec se z toho vyklubal jeden z nejfajn filmů, co sem viděl. Pohodový lážoplážo s občasnou napínačkou až do prdele, téměř bez výstřelu protkaný pár mrtvolama, kdy se mi podařilo brejlatýho zahradníka vodhalit skoro na začátku, povedná taškařice kde kupodivu ani zestárlej Mel to nepojebal, no fááákt, kurwadrát, čumim i já, a to mě máloco dokáže voslovit tak, že bych tomu kupodivně napsal čistě positivní honorář. Takže abych to definitívo uzavřel, prima parta, prima prostředí, prima nepojebaná kamera, prima příběh s kapkou hepáče na závěr ? Jo, tak to se lásko jmenuje Waldo. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Obsah nalákal a naozaj som si myslel, že ide len o podcenenú kriminálku. Avšak ono sa z toho vykľula komédia, ale len pokus o ňu, vtipné mi tu neprišlo vlastne nič. Je tu aj nevyužitý príbehový potenciál. Keby šli seriózne do vyšetrovania vraždy navážno, urobili by lepšie. Ale že bol Gibson sťatý na mol je samozrejme najvhodnejšie obsadenie. ()

Galerie (253)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa v júni a júli 2019 v amerických štátoch Georgia a Kalifornia. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama