Reklama

Reklama

Dlouhá noc přežití

  • Česko Dlouhá noc: Přežití (více)
Trailer 1

Dva lupiči utíkají směrem k mexickým hranicím. Jednoho z nich ale postřelí, a tak si vyhlédnou vesnického doktora, kterému zajmou rodinu a vyhrožují smrtí, dokud neposkytne zraněnému pomoc... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (43)

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Je to vyhořelý subžánr "domácí invaze a rukojmí" jako všechny poslední Willisovy kousky. Tomuto filmu se radši vyhněte, nebo to bude pro vás výzva přežít toto prázdné nic. Přitom tento film vypadá obrazem a zvuky jako skutečný thriller, ale zápletka, chování postav a jejich interakce jsou tak absurdní, že budete mít problém přepnout mozek a bavit se. Willis zde vypadá, jako by byl již mrtvý. Dialogy jsou tak hloupé, že jsem se musel občas zasmát. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Výsledné hodnotenie "Survive The Night" je, že film je pozerateľný.. Ak nečakáte od filmu žiadne zázraky a dokopy vám bude stačiť ľahký home invasion film, tak by to nemalo byť veľmi urážlivé. Herci sú celkom dobrí, Bruce Willis tu má podľa mňa naozaj aj rolu a postavy v rámci svojich možností nie sú absolútne tupelá. Ako príklad by som povedal, že keď manžel povie, svojej manželke a dcére aby sa niekam schovali a ostali tam, tak to aj urobia. A udržia sa počas filmu v bezpečí. Ale miestami som mal pocit, že časová línia absolútne škrípala. Prečo? Lebo film pôsobí ako keby sa kamera presunula k niekomu inému, tak na inom mieste sa zase zastavil čas. A to je dosť veľký problém. Najlepšie je to asi vidno v autonaháňačke. Kým Bruce Willis odláka útočníka autom, tak mal podľa mňa náš hrdina dosť veľa času na to, aby sa dostal k rodine, zobral ich niekam do bezpečia a reálne opustili priestor. No keď sa k nim kamera vráti a sledujeme ich ďalej, tak útočník už je naspäť. A neverím, že to stihol tak obrovskou rýchlosťou. Neviem či Eskandri chápe, že plynutie času takto nefunguje. Čas neplynie len tam, kde sa momentálne dívame. Ale všade plynie rovnako. Ku koncu už prichádza aj niekoľko menej zaujímavých momentov, no nedával by som váhu mínusov na plecia hercov. Tí s tým čo majú po ruke robia maximum. Okrem toho je najväčšia tragédia, že máme ľutovať asi aj našich útočníkov, ktorí len chceli pre seba lepší život. A kým by som povedal, že náš zranený brat Matt je v pohode, tak Jamie je bohužiaľ iná story. Lebo celá tá situácia nie je nikoho iného, než jeho vina. A veľa jeho riešení bolo absolútne nezmyselných a hlúpych. Film je pozerateľný, ale nie je ničím výnimočný. Je to jednoduchý príbeh na oddychový večer. Ak vám to stačí, tak budete v pohode. Hodnotenie: C- ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Úplne súhlasím s užívateľom "Lacike", slovo nelogické dokonale vystihuje podstatu tohto filmu. To čo tí retardi tu ukázali, to je nehoráznosť. Len tak si prepadnem pumpu, bezdôvodne odstrelím mladú ženu, na čo to bolo dobré? Na prvoplánové šokovanie diváka a ukázaním, to sú ti zlí? Film by bol dobrý len ako krátkometrážny akčňák, ktorý by trval tak pol minúty a zobrazoval by len ako tých dvoch buzerantov popravia. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Zapřisáhl jsem se, že už si rozhodně nedám žádný nový film s Willisem, který bude režírovat Matt Eskandari. Jenže ve mě ještě pořád žije ten desetiletý kluk, který kdysi s otevřenou pusou koukal v televizi na Měsíční svit a od té chvíle potřeboval vidět všechno s tím šílencem, co tam hrál hlavní roli. Takže k Survive the Night. Nakonec jsme vlastně rád, že jsem vlastní předsevzetí porušil, protože zdaleka nejde o to nejhorší, co VODillis během poslední dekády natočil. V prvé řadě tady nemá pouhé cameo, ale plnohodnotnou roli, která se producíruje před kamerou dobrou polovinu stopáže. Herci navíc všeobecně nejsou špatní (rozhodně to nepůsobí jako slezina amatérských nadšenců), jen na Lydia Hull se film od filmu hůř kouká. Dokonce i Eskandriho musím pochválit, protože tentokrát něco konečně režíruje a chvílemi mu i slušně funguje napětí (čemuž pomáhá i fajn soundtrack). Bohužel je úplně mimo scénář. Zhruba do půlky se ještě snaží držet nějaké elementární logiky, ale pak se to opravdu odstrašujícím způsobem rozsype, postavy se začnou chovat úplně šíleně a s nadějí na slušný výsledek je konec. Ale dívat se na to bez újmy dá, o tom žádná. A to je po odpadovém Trauma Center přeci jen zlepšení. 30% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Neúspešná spolupráca režiséra Matta Eskandariho a herca Bruca Willisa pokračuje, Bohužiaľ. Ich aktuálny céčkový film je založený na stokrát videnom a spracovanom materiáli. Kopa jednoduchých riešení s minimom hereckých performancov. Film len pre skalných fanúšikov Bruca Willisa. Škoda, že v poslednom čase musím túto vetu u B.W. zopakovať viackrát.Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Natočeno za 10 dní v Columbusu (Georgia, USA). (ČSFD)

Reklama

Reklama