Reklama

Reklama

Dlouhá noc přežití

  • Česko Dlouhá noc: Přežití (více)
Trailer 1

Dva lupiči utíkají směrem k mexickým hranicím. Jednoho z nich ale postřelí, a tak si vyhlédnou vesnického doktora, kterému zajmou rodinu a vyhrožují smrtí, dokud neposkytne zraněnému pomoc... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (43)

kingik 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis rozladěn skomírající kariérou se znaveně probírá tunou rutinně spíchnutých scénářů, které jeho hvězdnou auru dusí, neboť v nich povětšinou hraje druhé housle, když tu náhle se zájmem pročítá naprosto neoriginální pojednání o ohrožené rodině a jednom vysloužilém šerifovi na odlehlé farmě. Kouká ale, že s ním bude hrát zapomenutý klaďas Chad Michael Murray, takže to bude spolu s jeho účastí výsostně koncipovaný thriller. A málem to vypadalo, že do role jednoho ze zločinců měl být původně obsazen Bradley Cooper, který má ale delší dobu deprese z toho, že s ním Irina Shayk už nedělá šejk.Ten se ve filmu pochopitelně vůbec neobjeví, ovšem Tyler Jon Olson mu je podobný. Bruce si patrně s režisérem Mattem Eskandarim rozuměl při jejich předchozí spolupráci na filmu "Trauma Center", tudíž neměl problém kývnout i tentokrát. A zrodil se i tentokrát stokrát vylouhovaný napínák na staré obehrané téma zločinci na útěku najdou vynucené útočiště u spokojené rodinky s dvougeneračním bydlením. Zločinci jsou dva bratři, co si krátili "výlet" do Mexika zastávkou na benzínce, kde jeden z nich vyjevil svoji labilní povahu a druhý při následné přestřelce schytal kulku do nohy. A lékař na objevené farmě je jejich jedinou nadějí. Smutné je, že Willisovi režisér nedopřál jediný zajímavý moment. Potácí se ze záběru do záběru a jeho občasná akční snaha je až nechtěně směšná. Zbytek herců předvádí přijatelné herectví, režisér film zkrášluje scény detailními záběry na krvácející rány a pro nastalou tmu není vždy patrné co se ve filmu děje. Nastalý rozbřesk dává naději, že lepší akční zítřky Bruce Willise (snad) ještě přijdou 6/10 ()

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Je to vyhořelý subžánr "domácí invaze a rukojmí" jako všechny poslední Willisovy kousky. Tomuto filmu se radši vyhněte, nebo to bude pro vás výzva přežít toto prázdné nic. Přitom tento film vypadá obrazem a zvuky jako skutečný thriller, ale zápletka, chování postav a jejich interakce jsou tak absurdní, že budete mít problém přepnout mozek a bavit se. Willis zde vypadá, jako by byl již mrtvý. Dialogy jsou tak hloupé, že jsem se musel občas zasmát. ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Poměrně nenáročná zápletka, která vypadala rutinně zvládnutelně, tudíž koukatelně. No, není tomu tak. Naprosto nesmyslně se chovající zločinci, tedy jeden abych nekřivdil oběma, se ještě jakž takž pochopitelně dostanou k doktorovi do baráku. A tady začne peklo. Postavy nelogicky pobíhají po okolí a navzájem se rozvazují, zašívají a srdceryvně lkají, místo aby prostě vzaly roha. Vzájemně na sebe časově nenavazující počínání všech, kdy jednu chvíli je zločinec bůhví jak daleko v autě a než stihne frajer dojít do stodoly tak je zpátky a bací ho po hlavě. Kriminálník pobíhá půl dne s prostřelenou nohou, nemá to ani zavázáný, doktor ho pak má na stole, koukne a zahlásí " stehenní tepna, myslel jsem si to ", tak to fakt ne. Prostě scénář to sráží naprosto do bláta, tohle se dalo celkem nenáročně zvládnout jako béčko a byli bychom celkem spokojený. Bruce celkem solidní, to je asi jediná kladná věc. Ale Lydia Hull netuším, co se sebou udělala, musel jsem si najít kolik jí je a čuměl jsem jak blázen, že teprve 33. Vypadá jako gumová kachnička do vany. Ke konci už jsem to přetáčel, no prostě otřes. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud se někdy bude natáčet remake Blbého a blbějšího tak herci co zde hrály by mohly hrát i tam mají k tomu slušně našlápnuto. Trauma centre mělo aspoň příběh sice blbý, ale dělo se tam něco a navíc to bylo vtipné tohle má blbý příběh , blbé postavy, blbé dialogy a blbý scénář jediné co se zde dá pochválit je to, že Bruce zde není zhruba 15 minut, ale pozor minimálně 40 možná i více . K ději dva chlápci odstřelí jakéhosi pracháče a okradou ho s tím, že zdrhnou do Mexika, ale po cestě se staví na benzínku kde se to zvrtne a jednoho z nich postřelí. Tak si zajdou k rodině doktora, aby mu (tomu postřelenému) pomohl. Je smutné dívat se kam to Bruce Willis dotáhl (tento rok nás čeká ještě jedna perla od tohoto režiséra s ním) dávám tomu tak 2-3 roky a dopadne možná ještě hůře než Nicolas Cage, Steven Seagal, Jean Claude Van Damme a Dolph Lundgren dohromady . Menší postřehy k filmu 1) Když někomu zastřelíte příbuzného přijde mě docela zbytečné a blbé říkat těm ostatním , že pokud budou dělat to co chcete nic se nikomu nestane 2) Vysvětlovat doktorovi co se Vám předtím přiznal, že zabil úmyslně svého pacienta Hypokratovu přísahu ve stylu, že nemůže nechat tvého příbuzného umřít zvláště, když ten doktor viděl jak zde zabili jeho příbuzného je zbytečné 3) Když už se dostanete od únosců pryč tak by nebylo na škodu se třeba rozdělit a ne zavřít se dva ve stodole a další dvě bůhví kde. 4) Byly 4 na jednoho toho druhého zraněného nepočítám co třeba to zkusit využít? 5) Když mě umírá brácha a všichni unesení mě utekly rozhodně bych nešel za bráchou nerozbrečel se tam a neptal se co mám dělat, že jsem to posral. 6) Nejsem doktor, ale pokud Vás postřelí do ruky pravděpodobně neumřete ()

geek.ondra 

všechny recenze uživatele

...aneb jak držitel Zlatého Glóbu a 2 cen Emmy a jeden z největších sympaťáků své doby našel další dno své kariéry. O tom jak velká sračka to je se radši nebudu bavit ale něco mi říká že narozdíl od Cage který už se herecky opravdu ztratil na tu první ligu Willis stále ještě má. 1/10 ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Natočeno za 10 dní v Columbusu (Georgia, USA). (ČSFD)

Reklama

Reklama