Reklama

Reklama

Jak jsem se stal superhrdinou

  • Francie Comment je suis devenu super-héros (více)
Trailer

VOD (1)

Ve světě, kde vedle sebe žijí lidé a superhrdinové, se samotářský polda a mazaná vyšetřovatelka snaží překazit temné spiknutí a zachránit hrdinům jejich schopnosti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

claudel 

všechny recenze uživatele

Francouzi jako jedni z mála dokáží natočit všechny možné žánry, avšak v tomto případě se jim superhrdinský film příliš nepovedl. A hlavní problém tkví právě v tom, že jde o snímek multižánrový a ani jeden žánr nefunguje dobře ani samostatně ani v kombinaci s ostatními. Tvůrci si měli vybrat, jestli se pustí do komedie až parodie, nebo do temnějšího krimi či do nejnáročnější varianty dramatu. Pomíchali všechno dohromady a výsledkem je mišmaš, který diváka otráví a unudí. V mém případě to tentokrát nezachránila ani Leila. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Na filmu je strašně znát režisérská a scénaristická nevyzrálost a přeci jen jde poznat rozdíl mezi těmihle "nováčky" a ostříleným hollywoodem. Jak jsem se stal superhrdinou je až nápadně podobný Project Power, kdy se ve městě objevila pilulka, která dává superschopnosti, a tak se na případ vrhá banda detektivů. Problém nastává v tom, že jsme zde jako diváci vhozeni do superhero světa bez sebemenší snahy o uvedení do dějě, a tak nevíme proč se to děje, kdo má schopnosti a kdo ne, co přesně vlastně kdo umí a nemáme žádné informace o té omáčce okolo. Na jednu stranu působí film strašně uspěchaně, protože nic moc nevysvětluje a pluje dál, na druhou stranu působí stejně tak strašně táhle a pomalu, protože se za velkou část filmu nestane nic podstatného a až na občasnou akci se vlastně ničeho většího nedočkáme. Vizuál je celkem ok, herecky je to průměr, scénaristicky je to slabé a v rámci superhero žánru nám film nedává nic, po čem jako diváci toužíme. Ačkoliv film má určitou úroveň, bohužel i tak je to propadák. Raději si pustit dvdrip Black Widow, která už je na stáhnutí:P ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem to čekal daleko horší a dost mile mě to překvapilo. Určitě to lze hodnotit jako dobrý pokus o konkurenci americkým továrnám na superhrdiny. Herci byli sympatičtí a děj byl zajímavý. Rozhodně stojí za zhlédnutí, ačkoliv je to spíš na jedno použití. Musím ale uznat, že se Frantíci překonali. 60% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Nakoľko som Black widow dal 3* a toto je ešte o poznanie slabšie tak ideme aspoň na jednu hviezdičku. Francúzi vedia točiť skvelé komédie, vynikajúce trileri či krimi a najlepšie by urobili ak by pri tom ostali. Film som mal problém dopozerať, komentár píšem krátko po jeho skončení a už teraz si nepamätám ako sa volala čo i len jedna z postáv... ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Po X-menoch najlepší francúzsky film o superhrdinoch. Decká na škole sa nadýchnu červenej látky z trubičky a dokážu vrhať oheň. Modré skupenstvo dokáže oslepovať. Tieto javy vyšetruje vyhorený charizmatický detektív Pio Marmai s nenápadnou parťáčkou a postupne odhaľujú zločineckú bandu, ktorí robia pokusy na deťoch. Výborný srandovný teleportér Benoit Poelvootde, ďalej zaujmú levitujúce predmety a ovládanie zákonov gravitácie. Fakt som sa bavil. ws ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama