Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kate, která od minula trochu povyrostla, špatně snáší nového přítele svojí mámy. Rozhodne se proto utéct a octne se na severním pólu, kde se zlý elf chystá zrušit Vánoce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (103)

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Co to jako bylo? Jednička byla překvapivě dobrá vánoční komedie, ale tohle je jenom stupidní pokračování pro malé děti, které se sice snaží být originální a jiné než první díl, ale je to fakt utrpení sledovat. Pokud vám teda není osm let. I když nevím, jestli dokážou malé děti udržet pozornost skoro dvě hodiny, což je fakt přepálená délka. Hodně mi to připomínalo druhý a třetí díl Santa Clause, kterého hrál Tim Allen, jak zbytečností, tak hloupým scénářem. No a o záporákovi filmu je škoda mluvit. Jediné pozitivum na filmu je Kurt Russell, Který se na Santu skvěle hodí. Bohužel, jeho muzikálové číslo není tak dobré, jako v předchozím filmu. A taky hudba od Christopha Becka je fajn. Jinak to bylo fakt utrpení sledovat. 3/10. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

13.Deň filmového adventného kalendára. Znovu netflix a zrejme aj posledný vianočný film z tejto služby. Dlho očakávaný, po tej skvelej jednotke sa na tom podieľal Chris Columbus, ktorý to vie s vianočnými filmami. Nechápem to nízke hodnotenie, veď to bolo v červených percentách keď to vyšlo, ešte v novembri. Ja som si to nechal na Advent a dobre mi to sadlo. Určite jeden z najlepších vianočných snímkov na netflixe, avšak kto nevidel jednotku, tak tomu to veľa nedá. Výborný K.Russell ako Santa Claus a tiež Český dabing. Tie decká pekne vyrástli. Navyše dnes už máme tretiu adventnú nedeľu. 4* ()

Reklama

BigDeal 

všechny recenze uživatele

V podstate je to strašná blbosť, ale je to jedna z tých blbostí, na ktorých sa dá dobre zasmiať a verím tomu, že minimálne o polovici blbostí tvorcovia vedeli, že sú blbosti a dali ich tam práve preto. Nakoniec z toho vyšiel tuctový rodinný vianočný film prekvapivo plný wtf momentov, ktorý si najlepšie vychutnáte, keď si z neho budete robiť srandu. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Pokračování, které bohužel očividně trpí prokletím sequelů. Přidává na postavách, zápletkách a vizuálních efektech na úkor kouzla předešlého dílu. A sklouzává ke generickému příběhu se záporákem. Méně by tu rozhodně bylo více. 40% ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Co se týče režie, tak je znát, že se jí chopil slavný Chris Columbus, který má za sebou řadu klasik a první dva Harry Pottery. když skřítci zešílí, říkal jsem si, že mi to dost připomíná Gremlins, když jsem pak viděl jeho jméno v titulcích, bylo jasno. Myslím, že Kurt Russell si klidně může rozjet tuhle sérii i dál (i díky názvu a kronik ve filmu je vlastně spousta možností, kam se může další díl ubírat). Takže jo, jděte do toho a nekoukejte na místní nízké hodnocení. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • V Santově vesničce bydlí přes jeden milion skřítků. A je zde přes 300 000 dílen, které všechny navrhla paní Clausová (Goldie Hawn). (ČSFD)

Související novinky

Chris Columbus a čtvrteční vražedný klub?

Chris Columbus a čtvrteční vražedný klub?

24.04.2024

Oblíbený americký režisér Chris Columbus (Sám doma, Harry Potter a Kámen mudrců) se čtyři roky od svého zatím posledního počinu, kterým bylo pokračování Vánoční kroniky pro streamovací službu Netflix… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Gremlins?

Jak to vypadá s pokračováním Gremlins?

25.11.2020

Třetí díl série Gremlins je už několik let předmětem spekulací fanoušků a příslibů ze strany tvůrců, nyní se Chris Columbus (Sám doma, Harry Potter a kámen mudrců) jakožto scenárista prvního dílu… (více)

Reklama

Reklama