foto

Patrick Gallagher

  • nar. 21.2.1968 (52 let)
    New Westminster, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Captain Marvel
Indulgence
Psí domov
Ring Ring
2017 Zmenšování
2016 On the Farm (TV film)
2014 Noc v muzeu: Tajemství hrobky
2013 Borealis (TV film)
2012 Baby's First Christmas (TV film)
California Solo
2011 John Delaney Died Last Night
2010 Dancing Ninja
Monster Heroes
The Fallen Faithful
2009 Glee: Director's Cut Pilot Episode
Noc v muzeu 2
2008 Přednosti života (TV film)
Street Kings
2006 Nezvratný osud 3
Noc v muzeu
2005 Intelligence (TV film)
Stíny z lesa
2004 Bokovka
Kráčející skála
Meltdown (TV film)
The Life (TV film)
2003 Master & Commander: Odvrácená strana světa
Štěstí
2002 Vdovy (TV film)

TV seriály

2020 Fortunate Son (TV seriál)
Suspicious Minds (E08)
Ruby Tuesday (E07)
White Rabbit (E06)
další epizody (8)
2019 American Princess (TV seriál)
Pilot (E01)
Projekt Modrá kniha (TV seriál)
Foo Fighters (S01E05)
The Twilight Zone (TV seriál)
A Traveler (S01E04)
Wayne (TV seriál)
No Priests (E02)
Get Some Then (E01)
Magnum P.I. (TV seriál)
A Kiss Before Dying (S01E18)
Siréna (TV seriál)
The Arrival (S02E01)
S.W.A.T. (TV seriál)
Track (S03E07)
2018 Dirty John (TV seriál)
One Shoe (S01E06)
Siréna (TV seriál)
Curse of the Starving Glass (S01E05)
Pilot (S01E01)
Lucifer (TV seriál)
Orange Is the New Maze (S03E19)
2017 Vražedné Miami (TV seriál)
Amparo & The American Dream (S02E21)
iZombie (TV seriál)
Eat a Knievel (S03E08)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mozek v robotovi (S12E02)
2016 Zase máme plný dům (TV seriál)
Secrets, Lies and Firetrucks (S01E08)
iZombie (TV seriál)
The Whopper (S02E13)
Physician, Heal Thy Selfie (S02E12)
2015 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Spirála (S06E12)
2014 Já a robot (TV seriál)
Slaměný vrah (E13)
Pozorovatel (E12)
Narušení (E11)
další epizody (7)
2013 Já a robot (TV seriál)
Arytmie (E06)
Pokrevní bratři (E05)
Flám (E04)
další epizody (6)
2012 Call Me Fitz (TV seriál)
And Baby Makes... Fuck!: Part 1 (S03E11)
Agentura Jasno (TV seriál)
True Grits (S06E15)
2011 Endgame (TV seriál)
Kravaťáci (TV seriál)
Fiktivní společnost (S01E10)
Neuvěřitelné příběhy Bucketa a Skinnera (TV seriál)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Velvyslancovy dcery (S01E05)
Hodina duchů (TV seriál)
Královská dvojčata (TV seriál)
Glee (TV seriál)
Špatná pověst (S01E17)
Ahoj (S01E14)
Vincentův svět (TV seriál)
Tequila a koks (S07E07)
Odložené případy (TV seriál)
Vzplanutí (S07E17)
2009 Barman vás nenávidí (TV seriál)
Glee (TV seriál)
Okresní kolo (S01E13)
Matrace (S01E12)
Směska (S01E08)
další epizody (8)
Men of a Certain Age (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Škrábance (S02E03)
Mejdan pokračuje (S02E02)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Nechci to slyšet (S01E10)
Požitek z lásky (S01E09)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
Mistři hrůzy (TV seriál)
The Black Cat (S02E11)
2006 Saved (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Peklo (S02E19)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Godiva's (TV seriál)
Reunion (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Koloniální den (S01E11)
2003 Jeremiah (TV seriál)
The Past Is Prologue (S02E11)
Smallville (TV seriál)
Erupce (S03E05)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
Zkouška ohněm (E04)
Velká naděje (E03)
Hvězdná brána (TV seriál)
Kobka (S06E06)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)

Dokumentární

2016 80. léta: Nejsmrtelnější dekáda (TV seriál) - vyp.

Host

TV pořady

2012 TMI Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky