Reklama

Reklama

I Am Fighter

(pořad)
Reality-TV / Sportovní
Česko, 2020, 25 min

Obsahy(1)

Nová reality show Prima COOL, která je nejen cestou za snem být skutečným bojovníkem MMA, ale i totálně necenzurovaným vhledem do světa českého MMA a bojových sportů. Cesta amatérů za titulem profesionálního bojovníka před kamerami, kterým neunikne vážně nic... (TV Prima Cool)

Recenze (13)

Alan_Shearer 

všechny recenze uživatele

Pořad nevím, co si mám o týhle reality show myslet. Formát soutěže je zajímavý, nicmené stále nechápu, čeho chtějí tvůrci dosáhnout? Co s těmi amatéry v budoucnu bude? Vidím tam dva, maximálně tři kluky, kteří se mohou prosadit, a to jen díky letitým zkušenostem z postojářských dicsiplín, viz Cao. Hrobníkuv zápas byl fakt trapnej, stejně tak Pínovy komplexy z Vémoly. Na druhou stranu jsem rád, že se nejedná o žádnou ždímárnu emoci a je to dost svižný, takže určite IAF dokoukám. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Krátké, stručné, zábavné a vtipné. Lepší jak podobné superstar a další kraviny, jsem zvědavý na další kola, kdy už se bude přiostřovat, a ukáže se, kdo z “fighterů” na to reálně má. Klasický Píno a jeho poznámky na Karlose, co k němu dodat... ()

Evander 

všechny recenze uživatele

Dávám ** za nápad a podporu fullkontaktních bojových sportů a ty zbývající *** nedávám za zpracování a za to, jak nás před veřejností prezentují a zejména pak za to jaké kusy k této prezentaci vybrali. Ve skutečném světě není každý, kdo se těmto sportům věnuje, namistrovaný debil. Takový jedinec je naopak spíše výjimkou a ve slušném klubu dlouhodobě nevydrží. To stejné se samozřejmě týká i trenérů... Rozdíl mezi televizním a skutečným světem je do nebe volající a toto je jen další téma, na kterém je to krásně vidět. Opravdu musím litovat každého svého pokusu pustit si večer televizní vysílání? ()

gazogazo 

všechny recenze uživatele

Chléb a hry jdou mimo mě, ale tohle jsem zahlédl v TV a nechci to úplně zatracovat. Jsou tam lidi, který jsou evidentně od řemesla a myslím, že jsem tam ani neviděl nějakýho nevtipnýho moderátora. Pokud to zůstane krátké a úderné, tak to nemusí bejt úplná hovadina. Tak uvidíme, jak to tady zacloumá. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zajímavá reality show, ale zpracování je horší. Sestříhané bez smyslu, aby se vešli do stopaže a nic moc se nedozvíme. Závěrečné 3 až 4 díly jsou hodně dobré - jen fight a málo střihu. Hodnocení: 55/100. ()

Mitchoza 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že IAF je pro mě velmi příjemným překvapením. V záplavě dokola se opakující superstars, x factorů a česko-slovenských hledačů talentu se jedná o celkem originální a zajímavý koncept. Doufám, že na Coolu v tom budou pokračovat. Klidně bych uvítal i delší díly. ()

Lenny&Carl 

všechny recenze uživatele

Je to svižně střižené a nenudí to. Porota má dobrý hlášky, sice nejsem fanda MMA, ale tohle chytlo i mojí dceru a přítelkyni. Jen tak dál :-) ()

gyna odpad!

všechny recenze uživatele

Really? Neskutečná sr*cka, nehorázný komentování a ty žvásty na oko na kameru? To snad ani nejde vymyslet.. Zavřít oči, vypnout zvuk a pak možná se tenhle "pořad" dá přežít :S ()

EternalS 

všechny recenze uživatele

Mě to baví. Je to zábavné, stručné, žádné srdceryvné zákulisní nesmysly z osobních životů jednotlivých fighterů. I ti samotní borci a trenéři jsou fajn. Těším se na finále. ()

Reklama

Reklama