Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladík, co pro zbohatnutí udělá cokoli, obrátí se svým pochybným kámošem berlínský realitní trh vzhůru nohama. Pak ale přijdou dobré časy a jim najednou hrozí krach. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Betonrauš, zvláštní název filmu. Delší dobu jsem na Netflixu nebyla a vím na jaké sračky tam jeden může narazit. Tady jsem klikla na první dobrou a vyplatilo se. Zajímavý film o realitních hrátkách ovšem v Evropském, potažmo německém měřítku. A bavilo mě to. Bylo to chvílemi i vtipné a chvílemi to připomínalo "Vlka z Wall Streetu". Jediné co tu visí ve vzduchu je ta morální otázka!! Kolik lidí ještě můžu obrat o všechny prachy pro svůj vlastní prospěch než se z toho všeho pobleju?! A nebo se nepobliju vůbec nikdy?!!! Za mě 85% ()

pafka 

všechny recenze uživatele

Je to s podivem, ale distributor pro CR, tzn. zastoupeni Netflixu u nas velmi napadite prejmenoval nazev tak, ze jsem se mu dva mesice vyhybal a vzdy si rekl, co to je za becko, za plebs. Takhle se preci nemuze normalni film jmenovat. Trosku me to pripomina pojmenovavani filmu z viudeopujcovny, kde osme z deseti filmu byla totani beckova sracka a ty nazvy tomu vetsinou odpovidaly. Kdyz tohle pominu, coz me dela docela problem, tak film byl milym prekvapenim o lumpech, jejich podvodech a radostech. Uz jsme to videli mockrat, ale tohle je evropsky film, takze natocene je to zkratka jinak. Odehrane skvele, Janina krasna, vse funguje. Pro me velke prekvapeni, protoze narazit na neco kvalitniho na Netflixu je podobny problem, jako v jiz zminovane videopujcovne. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Inšpirácia u The Wolf of Wall Street je tu dosť zreteľná, avšak v tomto prípade to nebolo orientované na burzu, ale na realitný trh. Ale ten štýl bol veľmi podobný, niekedy až príliš. Každopádne, nemecká dramédia o dvoch podvodníčkoch, ktorí postavili obrovskú realitnú pyramídu, ma bavila po všetkých stránkach. Malo to dobrý spád, ideu, a čo ma veľmi potešilo, tak aj svojský humor (hlavne tie sarkastické narážky nemali chybu!). Po hereckej stránke tiež vydarené. Takže z mojej strany viacmenej spokojnosť, teda až na to čiastočné vykrádanie vlka... ()

Sayko 

všechny recenze uživatele

Jako televizní film by Rising High určitě uspěl. Avšak v kině by neměl co pohledávat. Z hlediska příběhového a hereckého musím uznat, že se naši němečtí kamarádi výrazně zlepšili. Nebo se zlepšil můj vztah k Německu? No, jedno z toho určitě. Film má rychlý drive, tudíž se nenudíte, herci nepřehrávají a jsou vskutku uvěřitelní, ale všechno má své ale. Kamerově žádný skvost, v některých momentech mi vizuál až moc připomíná českou kriminálku. A to úplně dobře není. Nudný vizuál udělá na snímku hodně. Většina záběrů je stejná, plochá, až bez života. S lepším vizuálem a extrémnějším příběhem bych s klidem mohl osobně vpálit pět hvězd a určitě by se Rising High objevil i někde jinde, než jenom u skopčáků. ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Toto se Netflixu rozhodně povedlo. Filmů s podobnou tématikou je celkem dost a ani Betonrauš nazapomíná na prašule, drogy a prdelky v sexy prádle. Navíc snímek nasadí hned ze startu solidní tempo, nemá hluchou pasáž a některé scény opravdu pobaví. David Kross mě mile překvapil, film mu sednul a bylo to na jeho výkonu znát - hned po Balónu další slušný zářez. Dávám čtverec a doporučuji - 75%. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama