Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladík, co pro zbohatnutí udělá cokoli, obrátí se svým pochybným kámošem berlínský realitní trh vzhůru nohama. Pak ale přijdou dobré časy a jim najednou hrozí krach. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

Sayko 

všechny recenze uživatele

Jako televizní film by Rising High určitě uspěl. Avšak v kině by neměl co pohledávat. Z hlediska příběhového a hereckého musím uznat, že se naši němečtí kamarádi výrazně zlepšili. Nebo se zlepšil můj vztah k Německu? No, jedno z toho určitě. Film má rychlý drive, tudíž se nenudíte, herci nepřehrávají a jsou vskutku uvěřitelní, ale všechno má své ale. Kamerově žádný skvost, v některých momentech mi vizuál až moc připomíná českou kriminálku. A to úplně dobře není. Nudný vizuál udělá na snímku hodně. Většina záběrů je stejná, plochá, až bez života. S lepším vizuálem a extrémnějším příběhem bych s klidem mohl osobně vpálit pět hvězd a určitě by se Rising High objevil i někde jinde, než jenom u skopčáků. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Betonrauš, zvláštní název filmu. Delší dobu jsem na Netflixu nebyla a vím na jaké sračky tam jeden může narazit. Tady jsem klikla na první dobrou a vyplatilo se. Zajímavý film o realitních hrátkách ovšem v Evropském, potažmo německém měřítku. A bavilo mě to. Bylo to chvílemi i vtipné a chvílemi to připomínalo "Vlka z Wall Streetu". Jediné co tu visí ve vzduchu je ta morální otázka!! Kolik lidí ještě můžu obrat o všechny prachy pro svůj vlastní prospěch než se z toho všeho pobleju?! A nebo se nepobliju vůbec nikdy?!!! Za mě 85% ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Inšpirácia u The Wolf of Wall Street je tu dosť zreteľná, avšak v tomto prípade to nebolo orientované na burzu, ale na realitný trh. Ale ten štýl bol veľmi podobný, niekedy až príliš. Každopádne, nemecká dramédia o dvoch podvodníčkoch, ktorí postavili obrovskú realitnú pyramídu, ma bavila po všetkých stránkach. Malo to dobrý spád, ideu, a čo ma veľmi potešilo, tak aj svojský humor (hlavne tie sarkastické narážky nemali chybu!). Po hereckej stránke tiež vydarené. Takže z mojej strany viacmenej spokojnosť, teda až na to čiastočné vykrádanie vlka... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

David Kross a Frederick Lau je aktuálně to nejlepší, co na současném německém filmu můžete potkat. Ne ale v případě filmu, který mi je svým námětem vysloveně nepříjemný. Podvádět obyčejné lidi umí kdejakej morální ksindl, a když o tom ještě někdo točí, nepřijde mi to úplně jako legrace. O což se zde Němci vlastně snažili. ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Toto se Netflixu rozhodně povedlo. Filmů s podobnou tématikou je celkem dost a ani Betonrauš nazapomíná na prašule, drogy a prdelky v sexy prádle. Navíc snímek nasadí hned ze startu solidní tempo, nemá hluchou pasáž a některé scény opravdu pobaví. David Kross mě mile překvapil, film mu sednul a bylo to na jeho výkonu znát - hned po Balónu další slušný zářez. Dávám čtverec a doporučuji - 75%. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama