foto

Michelle Hurd

  • nar. 21.12.1966 (53 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bad Hair
2018 Cagney and Lacey (TV film)
2017 We Don't Belong Here
2016 Be Afraid
Search Engines
2015 I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine
Krásná a zvrácená (TV film)
Žít podle svého (TV film)
2012 Imogene
2009 Příliš pozdě na loučení (TV film)
2005 April Showers
2000 Double Parked
1999 Náhodné setkání
Personals
1998 Wilbur Falls
1997 Justice League of America (TV film)
1994 Ztracený syn 2 (TV film)

TV seriály

2020 Star Trek: Picard (TV seriál)
Et in Arcadia Ego, Part 2 (S01E10)
Et in Arcadia Ego, Part 1 (S01E09)
Broken Pieces (S01E08)
další epizody (9)
2019 Mrtvý bod (TV seriál)
Check Your Ed (S04E09)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Ne'e aku, ne'e mai ke one o Punahoa (S10E08)
2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Na stejný lodi (S03E01)
Lepší život s lékama (S02E13)
Mrtvý bod (TV seriál)
Screech, Thwack, Pow (S04E08)
In Memory (S03E22)
Defection (S03E21)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Ptáci s peřím (S09E08)
2017 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Riskantní let (S02E04)
Mrtvý bod (TV seriál)
Lepers Repel (S02E22)
Mom (S02E21)
In Words, Drown I (S02E20)
další epizody (11)
Znovu 20 (TV seriál)
A Close Shave (S04E06)
2016 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Druhý příchod (S02E10)
Ash "dvakrát řež" (S02E08)
Blud (S02E07)
další epizody (6)
Daredevil (TV seriál)
Muž v krabici (S02E10)
Vinen (S02E08)
Semper Fidelis (S02E07)
další epizody (6)
Mrtvý bod (TV seriál)
Chraňme naši svobodu (S02E09)
Rodinná pouta (S02E05)
Zakopán (S02E04)
další epizody (6)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Rodinné trable (S06E19)
Nejhorší Valentýn (S06E14)
2015 Jessica Jones (TV seriál)
AKA Usměj se (S01E13)
Bosch (TV seriál)
High Low (S01E08)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Popped Pugilist (S01E14)
Vražedná práva (TV seriál)
Mama's Here Now (S01E13)
Devious Maids (TV seriál)
Whiplash (S03E10)
Bad Girl (S03E09)
Cries and Whispers (S03E08)
další epizody (4)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S05E25)
Instinkt (S05E20)
2014 Witches of East End (TV seriál)
When a Mandragora Loves a Woman (S02E06)
Boogie Knight (S02E05)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Rodina na prvním místě (S04E22)
Prolhané krásky (TV seriál)
Kdo je v krabici? (S04E14)
2013 Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... The Love of Larping (E09)
Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Golfový sen (S04E13)
Divoký západ (S04E12)
Občanská válka (S04E11)
další epizody (13)
Vychovávat Hope (TV seriál)
To je vražda, doufala (S04E07)
2012 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Nekonečné léto (S03E10)
Ostrov (S03E09)
Fontána mládí (S03E08)
další epizody (10)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Risk and Reward (S03E05)
2011 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Útěk (S02E13)
Temné bažiny (S02E10)
Zbraně v ulicích (S02E09)
další epizody (10)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Zločin na golfovém hřišti (S01E13)
Skandál (S01E12)
Kořist (S01E11)
další epizody (10)
FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Oprava směru (E19)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Nepřipravená (S01E08)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Zpátky v čase (S08E01)
2008 Super drbna (TV seriál)
Serenina hvězda (S02E05)
Akta "Ex" (S02E04)
Temná noc (S02E03)
další epizody (4)
2007 Super drbna (TV seriál)
Rodinná krize (S01E09)
Opět druhá (S01E04)
Žralok (TV seriál)
Strange Bedfellows (S01E21)
Pohotovost (TV seriál)
Porušení důvěry (S13E12)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v márnici (S01E19)
Pohotovost (TV seriál)
Žádná tajemství mi nepříkej (S13E10)
Nalož a leť (S13E09)
Důvod věřit (S13E08)
další epizody (5)
2005 Čarodějky (TV seriál)
Skříňka hrůz (S07E18)
2004 O.C. (TV seriál)
The Way We Were (S02E02)
2001 Leap Years (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Runaway (S02E16)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Asunder (S02E07)
Wrong Is Right (S02E01)
Slaves (S01E22)
další epizody (15)
1999 Akce (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Stocks & Bondage (S01E09)
Stalked (S01E08)
Necivilizovaně (S01E07)
další epizody (9)
1997 Advokáti (TV seriál)
Dog Bite (S02E04)
Part V (S01E05)
Právo a pořádek (TV seriál)
Entrapment (S07E09)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky