Reklama

Reklama

VOD (1)

Agentka CIA Mase Brownová (Jessica Chastain) je na smrtící misi. Přísně utajovaná zbraň se dostala do rukou nepovolaných žoldáků, a tak vymyslí plán. Spojí své síly s mezinárodní konkurencí! První je německá agentka - drsňačka Marie (Diane Kruger), další je bývalá  spojenkyně MI6 a špičková počítačová specialistka Khadihjah (Lupita Nyong'o) a do třetice je to zkušená kolumbijská psycholožka Graciela (Penèlope Cruz). Tyto ženy se navzájem moc nemusí, ale v zájmu důležité mise je nutné, aby spolupracovaly. Musí být o krok napřed před tajemnou ženou Li Mi Sheng (Bingbing Fan), která sleduje každý jejich pohyb. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (131)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Je tam množstvo klišé, kto je kto odhadnete hneď na začiatku, aj jednotlivé zvraty, ale... prednedávnom tu bol podobný a oveľa viac vyhajpovaný Grey Man a ten sklamal na celej čiare. 355 je omnoho zábavnejšia jednohubka, kde by som sa nebránil ani pokračovaniu. Máme tu 5 cool báb naprieč rasami a farbou vlasou a spolu im to super ladí. Straty skutočne bolia a vedomie, že sa nedá veriť žiadnej inštitúcii, i keď pôsobí v demokratickej krajine, je skôr fakt aktuálneho sveta, než fikčný výmysel scenáristov. 70% a hore zaokrúhľujem najmä vďaka tomu, že o tomto filme akoby nikto nepočul. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Totálně strhaný akčňák, ovšem musím říci, že mně se to (zejména v kontrastu s levnějšími akčňáky Neftlixu) vlastně dost líbilo jak co se týče akce, tak vizuálu a výpravy. Jsem asi jediný, kdo si užil Kinbergovy X-meny a ani jeho nejnovější film mě nezklamal. Velmi mě mrzí obrovský komerční průser v kinech, snad to Simona Kingberga a Jessicu Chastain úplně nezastaví, jelikož bych rád viděl víc a bojím se, že podobných středometrážních filmů v kinech uvidíme ještě méně. ()

Reklama

UhLee 

všechny recenze uživatele

(5/10). Někdy ani hvězdně překypující obsazení nestačí, aby byl snímek kvalitní. Přesně tento případ potkal tuto variaci na Charlieho Andílky. The 355 je totiž totálně hloupoučký film u kterého člověk NESMÍ přemýšlet, protože pak si bude celou dobu v hlavě přemítat, že to vlastně nedává smysl. Co musím ocenit je celková zábavnost filmu, protože jsem se u něj nudil jen minimálně a krásně to odsýpalo. Navíc se na to krásně koukalo díky Jessice Chastain. Komické je totálně to, že tam každá postava bodá někoho do zad a přechází z jedné strany na druhou. Ten film byl tak neskutečně předvídatelný až to bolí. Teda až na jednu scénu, která působila jak z jiného filmu a tak trochu mi vyrazila dech. Trochu mě štve, že tyhle filmy spolykají tolik peněz a potom je stejně šoupnou na stream. Ale bylo to asi dobré řešení, protože ten film by v kině shořel jak papír. Co se mi taktéž líbilo, tak to byla již tradičně kvalitní hudba Junkieho XL, která působí alespoň jako jedna z mála věcí originálně. Za poslední dny jsem viděl hlavně filmy, které nebyly moc kvalitní, ale stejně měly tu naivitu tam šoupnout teasing na pokračování. Když bych nebyl tak tvrdý, tak je to akční podívaná s hereckými esy, která mohla dopadnout lépe. Aspoň diváka baví a má reálnou zápletku. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Ajeje,viditelne pojdem proti vacsine,ale tu na CSFD to nie je nic nove,dovodom je,ze tento akcny thriller ma velmi prekvapil,siel som do toho s tym,ze to bude dalsia nudna americka prestrelka,ale nebola,aj napriek dvojhodinovej stopazi to zbehlo ako voda,zapletka bola fajn,obcas prisiel nejaky ten zvrat,herecky boli presvedcive a aj sympaticke,hlavne Penelope Cruz,cim je starsia,tym je viac je*atelna,aspon jedna z mala znamych hviezd,ktora si nedo*ebala ksicht po*ebanymi plastikami,natocene to bolo dobre a potesil ma aj zaver,cize,ci sa to niekomu paci alebo nie,mam to v prdeli,davam plnu patku,dohovoril som...:-) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Diverzita v nejhorším možném provedení. Černá-bílá-žlutá-hnědá-červená, padesátka za rohem, 40kg i s postelí a přesto roznýtují na počkání kdejakého namakaného borca. Jako komedie dobrý, ale to by to muselo být vtipné (ne směšné) a s nadsázkou (ne debilní). Scénář je vyloženě otřesný. Tolik kopanců a zbytečností jsem pohromadě už dlouho neviděl. ()

Galerie (181)

Zajímavosti (11)

  • Film se natáčel ve Francii (Paříž), Maroku a Velké Británii (Londýn). (ČSFD)
  • Film měl mít premiéru již v lednu 2021, ale kvůli pandemii covid-19 byla premiéra odložena. (peeteno78)
  • Postava Marie mluví anglicky, německy a francouzsky. Její představitelka Diane Kruger hovoří plynně všemi třemi jazyky. (peeteno78)

Reklama

Reklama