Reklama

Reklama

Co kdyby...? - Série 2 (2023) (série)


Co kdyby... zasáhl Nejvyšší Strange? (S02E09)

(epizoda)
  • USA What If... Strange Supreme Intervened? (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Kapitánka Carterová zjistí, že největší hrozba pro veškerou existenci je možná blíž, než si myslela. (Disney+)

Recenze (25)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přeplácanost. Takto lze shrnout nejen finále druhé řady, ale i uběhlou sezónu. Vrátili do hry Doctora Strange z první série, neboť nevěděli kudy kam. Postava dostala svůj konec v rámci první série, ale ne, to nestačilo, bylo nutné postavu znovu použít a udělat vše větší, velkolepější, ale také nudnější, přeplácanější a zbytečnější. Minulou sezónu se vše propojilo a směřovalo k jednomu konci. Letos nic propojené nebylo a skrze náhodně poskládané puzzle se máme spokojit s přeteklým hrnkem fan-servicu. Tohle bylo vážně špatné. ()

AloeB odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nezaujalo. Popravdě jsem se na Strange těšil, protože záporák dabovaný Benedictem Cumberbatchem zní jako dobrý nápad a protože v minulé sérii to celkem válel. Tady z něj udělali nekompetentního pablba, který k sobě přivede jen tak borku, co ho porazí, a do toho je tam tuna zbytečných a otravných easter eggů. Zakončení jeho postavy bych si upřímně představoval lépe. Oproti minulé sérii necítím potřebu podívat se na některé epizody znovu. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejlepší díl seriálu a jediný díl co je pochválit. Supreme Strange chce od Peggy pomoct někoho chytit na oplátku ji pošle z roku 1602 do jejího světa ona mu pomáhá, ale pak zjistí, že ta co chce chytit je ta indiánka Kahhari a, že Supreme Strange chytá různé bytosti, chce je hodit   do nějaké výhně  a tím oživit svůj svět a Christine Palmer tak proti němu bojuje a ostatní jí pomáhají. P.s. Supreme Strange dokázal likvidovat své variantyv předchozí sérii  a tady mu nakope prdel obyčejná smrtelnice jen se super sérem  jako vážně?  80 procent ()

Vidly10 

všechny recenze uživatele

To se takhle člověk, jednou rozhodne využít vzácnost zvanou volný víkend k dokoukání některých restů a nestačí se divit. Tvl… co to kurwa bylo? Vždyť tohle byla absolutně aklimatická, nesourodá, kanon porušující, nezáživná, nudná, rádoby emancipační blbost, která narušuje jak chod MCU, tak první sérii svého vlastního seriálu. Absolutně nevyužitý potenciál, kde What If…? selhalo už v první sérii, je zde pohřben ještě hlouběji do propadliště těch nejhůře zvládnutých novodobých superhrdinských dobrodružství. Dialogy jak z komiksu, které se do tohoto média vůbec nehodí jsou doprovázeny multidimenzionálním nekonzistentním bordelem, jenž se marně snaží uspokojit diváka, který potřebuje dovětek ke každému už ukončenému příběhu. Marvele už se do háje pouč z vlastních chyb a nedělej je akorát větší a debilnější. Nedá se na to koukat. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co kdyby....Marvel/Disney už nevěděl kam šponovat superschopnosti?  Spoiler Asi vážně dost starnu, ale prostě nechápu, proč Strange jen tak šel kolem Capt. Carterové, aby ji nabídl svoz domů. Pak ji poslal chytnout jednu postavu, kterou si už předtím dokázal chytit sám a kterou i hravě přemůže. Aby tak proti sobě postavil rovnou dva nepřítele a všechno si v závěru podělal. Pak začne soutěž v tom, kdo dočůrá dál a pořád se jen nabírají silnější schopnosti a předměty, až je z toho úplně běžná rubačka. Kdy všechno bliká a fackuje se, sem tam prolítnou nějaké postavy nahoru, pak zase dolů kolem obřího milkshakeru až bum. Všechno se vrátí do normálu jako lusknutím prstu. Ještě, že se do toho Watcher VŮBEC nemíchal... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama