Reklama

Reklama

Dobrodružství medvídka Paddingtona

(seriál)
  • Velká Británie The Adventures of Paddington (více)
Animovaný / Rodinný
Velká Británie / Francie / USA, 2020, 52x11 + 1x22 min (Alternativní 27x22 min)

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobrodružství medvídka Paddingtona je nová série příběhů o známém medvídkovi. Jsou to veselá dobrodružství plná statečnosti o tom, jak být milý k druhým lidem a také o tom, jaké to je být součástí milující rodiny. Každá jedenáctiminutová epizoda čerpá námět z knihy od Michaela Bonda, a také z celovečerních filmů, které byly natočeny již dříve, avšak v hrané podobě. Napínavý animovaný seriál plný nových příběhů zaujme nejen děti, které se s medvídkem teprve seznamují, ale i dospělé, kteří Paddingtona už nejspíše znají a dost možná si ho zamilovali už jako malé děti. Celý seriál je ovlivněný celovečerními filmy, ale zásadní rozdíl je zejména v charakteru rodiny Braunových. Ve filmu šlo o rodinu středního věku, zatímco seriál vykresluje mladou, začínající rodinu, která spoustu zkušeností teprve získává. (TV Nickelodeon)

(více)

Recenze (8)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Vytknout opravdu lze jedině ten hlas. Sice je nesmírně příjemný a přesně medvídkovi dodává tu roztomilost a neposkvrněnou naivitu, ale opravdu mu přidává spoustu let... Jinak velmi pohodový, u nás doma hooodně oblíbený seriálek (malá 4roky). Myslí se na slušnost, zvědavost, ale především tu dětskou bezprostřednost a bezelstnost. Máme moc rádi, jak filmy, tak seriál. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Paddington mě od začátku vytáčel z následujících důvodů: 1. Jeho jméno zní jak příjmení. 2. Oči mu občas úplně zčernají a vypadá pak jak neživé strašidlo.  3. Minimálně podle českého dabingu má úchylný hlas. 3. Příběhy jsou až moc přeslazené, a né jen kvůli všudypřítomné marmeládě, híííí, viz bod 5. 5. Medvídkova strava je příšerná, ustavičně se cpe bílými toasty s marmeládou. 6. Ve dne v noci nosí pořád ten samý oděv, modrý kabát a červený klobouk. Kvůli bodům 5 a 6 jsem si interně změnil úvodní písničku na "je to úžasný, smradlavý Paddington se zácpou náš". ()

Reklama

DeThomasso 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ videné len 2 časti, ale myslím si, že za zhodnotenie to stojí. Je to milý seriál pre detského diváka, ktorý zaujal aj mňa, dieťa "80's". Uvidím ako to pôjde ďalej a keď tak pridám aj edit :). Edit(a): Po zhliadnutí takmer všetkých častí sa môj názor nezmenil. Synátorovi sa to páči a ja si v každej časti nájdem minimálne jeden úsmevný moment, na ktorom sa bavím aj hodnú chvíľu potom. Potvrdzujem "štemplom vhodnosti pre detského aj dospelého diváka". ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Multikulti vymývárna k ublinknutí. Holčička svým kamarádům a Padigtonovi chlubí, že její tatínek létá do vesmíru. Na tom by nebylo nic divného, kdyby její fotr nebyl slimák (jako muslim). Na fotce celá "spokojená rodina" i s matkou v tom pošahaném hidžábu. Muslim atronaut. Tak určitě. A malá dcerka cvičí bojové umění, kamarádí se s kluky a fotí a píše do novin. TVL co hulejí? To nevědí, že slimácké děvče nemůže kreslit, fotit, hrát na hudební nástroj atd.? Chtěl jsem si víc rýpnout a sledovat víc dílů, abych našel co nejvíc zákysů ohledně islámu a jeho zkurveném malování na růžovo, ale díky, jeden díl bohatě stačil. Třeba budou další série víc reálnější a holčička bude polétá kyselinou, nebo bude mít brášku, co se bude k matce chovat jako k hadru (protože může), nebo té matce třeba slimák astronaut párkrát flákne po tlamě (protože může), co já vím. Lze toho vymyslet spousta. A Padingtonův starý hlas zní fakt jak nějaký pedofilní úchylný medvěd. ()

Galerie (63)

Reklama

Reklama