foto

Michael Hordern

  • nar. 3.10.1911
    Berkhamsted, Hertfordshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 2.5.1995 (83 let)
    Oxford, Oxfordshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Žabák Freddie
1990 Fool, The
1989 Danny, světový šampión (TV film)
Diamantové lebky
Dog It Was That Died, The (TV film)
Ending Up (TV film)
1987 Scoop (TV film)
The Secret Garden (TV film)
Trouble with Spies, The
1986 Comrades
Labyrint
Lady Jane
Paddington Goes to School (TV film) - vyp.
1985 Now Voyager
Pyramida hrůzy
1984 Bláznivá dobrodružství Robina Hooda (TV film)
1983 Wind in the Willows, The (TV film)
Žlutovous
1982 Cymbeline (TV film)
Gándhí
Ivanhoe (TV film)
Král Lear (TV film)
Misionář
Oliver Twist (TV film)
Paddington Goes to the Movies (TV film) - vyp.
1981 All's Well That Ends Well (TV film)
History Man, The (TV film)
1980 Divoch Gauguin (TV film)
Tempest, The (TV film)
Wildcats of St. Trinian's, The
Zajatec japonských ostrovů (TV film)
1979 Talking Parcel, The (TV film)
1978 Daleká cesta za domovem
Dotek Medúzy
Romeo and Juliet (TV film)
1977 Joseph Andrews
Vánoční koleda (TV film)
1976 Brensham People (TV film)
Pantoflíček a růže
1975 Barry Lyndon
Old Curiosity Shop, The
Royal Flash
Šťastná dáma
1974 Ohrožení Britannicu
1973 England Made Me
Krvavé divadlo
Mackintoshův člověk
1972 Alice's Adventures in Wonderland
Demons of the Mind
Pied Piper, The
The Possession of Joel Delaney
1971 A Christmas Carol (TV film)
Girl Stroke Boy
Up Pompeii
1970 Futtock's End
Smích z ráje
1969 Obývací ložnice
Tisíc dnů s Annou
1968 Kam orli nelétají
Mnoho opatrnosti pro nic
1967 Jak jsem vyhrál válku
Jokers, The
Nikdy nezapomenu jeho jméno
Zkrocení zlé ženy
1966 Cestou na fórum se stala divná věc
Chartúm
Lamp at Midnight (TV film)
Velký žal
1965 Čingischán
Špión, který přišel z chladu
1964 Žlutý Rolls-Royce
1963 Dr. Syn, Alias the Scarecrow
Kleopatra
Vlivní lidé
1961 Cid
1960 Macbeth (TV film)
Man in the Moon
Moment of Danger
Potopte Bismarck!
Without the Grail (TV film)
1958 Girls at Sea
I Accuse!
I Was Monty's Double
Spaniard's Curse, The
1957 No Time for Tears
Windom's Way
1956 Alexandr Veliký
Dítě a bitevní loď
Man Who Never Was, The
Pacific Destiny
The Spanish Gardener
1955 Constant Husband, The
Night My Number Came Up, The
Storm Over the Nile
The Warriors
1954 Forbidden Cargo
Grand National Night
Povaleč
Svengali
You Know What Sailors Are
1953 Personal Affair
Street Corner
The Heart of the Matter
1952 Card, The
Příběh Robina Hooda a jeho družiny
The Hour of 13
1951 Flesh & Blood
Kouzelná skříňka
Scrooge
Tom Brown's Schooldays
1950 Highly Dangerous
The Astonished Heart
Trio
1949 Antigone (TV film)
Interlude in Eden (TV film)
Pas do Pimlica
Portrait from Life
Train of Events
1948 Good Time Girl
Small Voice, The
Third Time Lucky
1947 Mine Own Executioner
Night Beat
1946 A Girl in a Million
Morning Departure (TV film)
Škola tajné služby
Ženy bez mužů
1940 Girl in the News
1939 A Girl Must Live
Band Waggon

TV seriály

1994 Middlemarch (TV seriál)
1992 Velká jízda (TV seriál)
1990 Green Man, The (TV seriál)
Chillers (TV seriál)
Skvělí darebáci (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
The Secret World of Polly Flint (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
Paradise Postponed (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1984 Žabákova dobrodružství (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1980 Šogun (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1976 Paddington (TV seriál)
1975 Edward the Seventh (TV seriál)
1974 Cakes and Ale (TV seriál)
Fall of Eagles (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 But Seriously, It's Sheila Hancock (TV seriál)
1967 Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Court Martial (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
Festival (TV seriál)
First Night (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1986 Story of English, The (TV seriál)
1983 Group Madness
1967 Omnibus (TV seriál)

TV pořady

1982 Wogan (TV pořad)
1978 The South Bank Show (TV pořad)
1970 Aquarius (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace