Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cheung Sung-bong (Donnie Yen) je několik let důstojníkem v regionálním kriminálním útvaru. Po nějaké době se objeví kolega z minulosti Yau Kong-ngo (Nicholas Tse), který se chce pomstít svému bývalému šéfovi za neodpustitelnou minulost. V cestě mu však nyní překáží Cheung Sung-bong a osud je postaví proti sobě. (HanzoBureshi)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (53)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Fenomenálně natočená akce (tedy krom té LOL scény auto vs motorka) a ještě lépe natočené souboje. Všechno funguje, jen scénář malinko kulhal. Možná za to může fakt, že jsem se několikrát úplně ztratil. Bohužel kluci čínský vypadají ve vedlejších rolích prakticky stejně a regulérně jsem v těch chvílích netušil, kdo to je a co řeší. takže pokud patříte mezi ty se super schopností “rozehnám od sebe asiaty i v noci se zavřenými očima, klidně si jednu hvězdičku přidejte. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Raging fire je hongkongska akcna krimi zalezitost v hlavnej ulohe so slavnym Donnie Yenom,na ktorom uz sice vidiet i citit z pohybov,ze vek robi svoje,ale este stale je schopny predviest svoje bojove umenie v plnej krase,nudit sa urcite nebude aj napriek viac ako dvojhodinovej stopazi a film je venovany na pamiatku zosnulemu skvelemu reziserovi Bennymu Chanovi,ktoremu vzdavam poctu a dakujem,no a moje hodnotenie je samozrejme na plnu palbu...:-) ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

V tomto žánri sa už extra originálny nedá byť, napriek tomu je toto zábavná podívaná. Príbeh je jasný, policajti, zrada, pomsta a do toho akcia. Akcie je po menej, ale je obstojná. Donnie už tu nemláti každého rýchlymi päsťami a kopmi, ale na konci sa dočkáme výborného súboja. Hlavný záporák je naopak riadne rýchly a bol by som rád, keby ho ešte v podobných filmoch uvidím, nakoľko s nožom je nezastaviteľný, teda skoro. Kto má chuť na akčnú jednohubku, ktorá je príjemne drsná rozhodne nešlapne vedľa. U mňa za 4*. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Název Nou fo, znějící úplně stejně jako ustálená fráze vašeho oblíbeného myšulínského šéfkuchaře v grand hladovém okně U smažené kočky, když mu dojdou drobní hlodavci, plesnivý koriandr nebo masox s expirací v roce 1987, přesně odpovídá duchu této nepoživatiny! Opravdové pořádné fo to nevidělo ani z rychlíku a jedná se tak pouze o další přiblblou, patetickou a nudnou plagiátorskou čínskou sračku s prkenným přemejkapovaným kungfo důchodcem, yen tak tak ještě nekornatějícím a v brýlích, za které by měl okamžitě z posledních sil ukopat xmrti svého vizážistu. Sračku, která moc chtěla být mimo jiné Nelítostným soubojem, ovšem skončila jako Lítostivá pičovina, vyrobená z fenolů a reziduí průmyslových hnojiv, vypouštěných obvykle do Žluté řeky. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Začátek je hodně silnej a nářezovej. Bohužel to potom začne vysvětlovat a lkát, takže nastane průměrná udržovačka k finále. To je sice výborný, ale dost chaotický a podivný. Kromě Donnieho Yena, kráčejícího v čele svojí jednotky vstříc nebezpečí jakožto největší správňák polda, což mu sedí,ne že ne, mě ale toho moc nezaujalo. Choreografie někdy super, někdy slabší, ale akce mohlo být víc, záporák dobrej a vyjímečně dobře motivovanej, ale na víc, než jen slušnej policejní akčňák to nedoleze. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (5)

  • Film byl posledním projektem režiséra Bennyho Chana, který 23. srpna 2020 podlehl rakovině. Chanovi se podařilo dokončit natáčení filmu a navzdory své nemoci dohlížel na postprodukci většiny filmů před svou smrtí. Film je věnován Chanově památce. (JimNorton)

Reklama

Reklama