Reklama

Reklama

Městečko South Park - Série 11 (2007) (série)


Říše fantazie, část první (S11E10)

(epizoda)
  • USA Imaginationland

Obsahy(1)

Kluci se ocitnou v říši kouzel, kde se všechny sny přímo před jejich očima stávají skutečností, ale idylku vážně ohrožuje plánovaný teroristický útok. (TV Prima)

Recenze (3)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cartman volá Bukvici a tou bukvicou bol pochopiteľne Butters :-D. Plus krycie meno Tokkena, útok na našu predstavivosť a stávku Cartmana s Kyleom oprávnene potvrdzujú označenie tejto série za jednu z najlepších. ()

Reklama

lukasd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

- Generál: Pane Bayi, dokážete vyzrát nad těmi teroristy? - Bay: Věřím, že ano. Nejdřív uděláme obrovskou digitální budovu a pak do ní narazil meteor! A všechno začne vybuchovat! A motorky začnou hořet, jak přeskakujou helikoptéry.. Tahač s návěsem se vymkne kontrole a začne se zmítat. A pak cisterna plná dynamitu! - Generál: To nejsou nápady, ale speciální efekty! - Bay: Nechápu rozdíl. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (7)

  • V epizodě se objeví trojice populárních režisérů M. Night Shyamalan, který je kritizován za to, že jeho filmy stojí pouze na zvratech, Michael Bay, který je kritizován za to, že jeho filmy jsou pouze o zvláštních efektech, a Mel Gibson, kterého chválí za to, že má alespoň trochu slušné nápady. (Zdroj: ČSFD)
  • Jazyk, ktorým teroristi rozprávajú, je arabčina so sýrskym prízvukom. (Real Tom Hardy)
  • Produkce epizody začala už v červenci 2007, téměř tři měsíce před samotným vysíláním. To je pro South Park velice atypické, jelikož výroba jedné epizody většinou trvá týden a méně. Původní záměr totiž byl, že "Imaginationland" bude druhý celovečerní southparkovský film. Tento nápad se nakonec z neznámých důvodů neuskutečnil a místo toho vznikla trilogie epizod. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama