Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Mladá rebelka Nimue, která má tajemné schopnosti a legendární meč, spojí síly s okouzlujícím žoldákem Artušem a společně se vydají zachránit její lid. (Netflix)

Recenze uživatele psychoJoa k tomuto seriálu (3)

Prokletá (2020) 

Mohlo to být dobré fantasy. Opravdu mě začíná štvát, že poslední dobou nad filmy a seriály snad nikdo, kdo je vytváří, nepřemýšlí. Šlo by to udělat lépe, mnohem lépe. Ach jo. Pokud budou dělat pokračování, budu se modlit, aby se poučili! I když má seriál krásné lokace, záběry i kostýmy, nedokázal tím vyvážit nepochopitelné změny charakteru postav, celkově chatrný scénář a dialogy, trapné a opravdu nelogické akční scény... Začalo to slibně, ale s každým dalším dílem to bylo horší a horší a závěr mě teda opravdu zklamal - to nezachránil ani Gustav Skarsgard. Mrzí mě tak celkově promarněný potenciál. ()

Prokletá (2020) (E02) 

Neumím si pomoct, ale v tom seriále všichni hrozně pomalu běhají! ()

Přines nám dobré pivo (2020) (E07) 

Začíná mě rozčilovat jistá nelogičnost postav, nejvíc však u Nimue. Celou dobu měla “koule” a i když nemusela, rozsekala kde koho. Jakmile by se jí její moc hodila nebo aspoň kuráž s mečem, začne brečet a litovat svůj osud... jasně že hrdina potřebuje krizi, ale z Nimue tak akorát dělají hrdinku na baterky. ()

Související novinky

Lovci duchů se dočkají prequelu

Lovci duchů se dočkají prequelu

25.06.2021

Populární seriál Lovci duchů v originále pojmenovaný Supernatural se dočká prequelové série s názvem The Winchesters. Herec Jensen Ackles, jedna z hvězd původního seriálu, pak nový projekt zastřeší… (více)

Reklama

Reklama