Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Hellierer 

všechny recenze uživatele

První série byla příjemnou oddychovkou. Druhá pak pokračuje tam, kde jsme minule skončili, přičemž se z toho stává čirá vztahovka, která ale funguje, jelikož zdejší postavy už jsou nesmazatelně nacpané ve vašem srdci, přičemž scénář do všech stran srší takovou tou hřejivou feel-good atmosférou, jíž vítám s otevřenou náručí. Jen ten závěr u Lake byl poněkud na sílu. ()

Petra321 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wau.... druhá séria bola jednoducho úžasná. Postavy sa vyvinuli a ukázali svoj skutočný charakter. Ale ten koniec ma neskutočne dostal. Už teraz viem, že čakanie na tretiu sériu bude nekonečné a veľmi bolestivé... Ale takisto viem, že to bude stáť za to, pretože ja som v tíme Venji ()

emkon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mě se druhá série líbila mnohem víc, než ta první. Skvěle napsaný scénář. Mezilidské vztahy jsou zde vykresleny mnohem reálněji, a problémy se zde řeší přesně jako v reálném životě. Díky za druhou sérii a těším se na třetí. ()

AdelleR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál řeší strašně důležitý věci. A je dobře, že se točí. Řeší neskutečně důležitá témata a to rovnou z několika úhlů pohledu, takže si každý může vybrat, jak to podle něj vyhovuje nejvíc. A řeší spoustu témat, která se ve filmech/seriálech pořád tolik neřeší. Má to svoje místo a ano, stále to je důležité jako předchozí série. Ale... nemůžu si pomoct, ale přijde mi, že se z toho prostě stala vztahovka. Na teen vztahový drama jsem asi už moc stará, nevím. Je to de facto kolotoč hádek a omluv, pořád dokolečka. Jistě, vztahy nefungují vždycky růžově a ne vše se vyřeší lusknutím prstu, ale tento způsob mi opravdu neseděl, poslední dvě epizody mě strašně vytáčely a konec to trochu pohřbil, to mě strašně mrzí. Love, Victor stále pracuje se stereotypy a boří je, jen aby pak přišel milostný trojúhelník, který tam je prostě jen proto, aby tam bylo drama, nic víc. Stále to je vtipné, dojemné i důležité, postavy si procházejí úžasným vývojem, má to dynamiku, ale první série mi prostě sedla víc. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama