Reklama

Reklama

Dračí záchranáři: Hon za zlatou dračicí

  • USA Dragons: Rescue Riders: Hunt for the Golden Dragon
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Proslulé dračí záchranáře požádá o pomoc vyhlášený šejdíř Waldondo del Mundo. Ve vážném ohrožení se totiž ocitlo vzácné vejce z ryzího zlata, které by právě letos měla snést ve svém hnízdě legendární zlatá dračice. Waldondovi se podařilo okopírovat mapu k pokladu, kterou má ve svém držení pirátský padouch Erik Zlotřilý. Ten se hodlá zmocnit zlatého vejce za každou cenu. Po vzácném pokladu ale dychtí i další piráti. Dračí záchranáři proto vyráží na záchrannou misi. Ve hře je osud vzácného dračího vejce, které se ukrývá na utajeném místě, ke kterému vede komplikovaná cesta plná náročných hádanek a záludných úkolů. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

majo25 

všechny recenze uživatele

Seriál, z ktorého film vychádza, nepoznám. Oba však budú určené iba pre menšie deti, čomu zodpovedajú infantilné dialógy, trápnejší humor a jednoduchá 3D animácia. Žiadna nastavba, ani tá príbehová nehrozí. Možno je to viac výpravnejšie. V podstate to vyzerá ako obyčajný diel tuctového seriálu. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Pouze T. J. Sullivan a Greg Rankin režírovali všechny tři filmy Dračí záchranáři. Nováčkem se naopak na postu scénátisty stal Jack C. Thomas. V tomto filmu si dračí záchranáři zahráli na Indiana Jonese. Pokud mohu srovnat tento film, Svátky ve Stokučí a Tajemství křídlozpěvů, Hon za zlatou dračicí mi přijde vcelku nejlepší, nejnapínavější, nejvýpravnější a hlavně nejvtipnější. Dost zábavná byla postava šejdíře Waldonda del Munda a v lecčems mi připomínala prince Krasoně ze Shreka. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Delší formát Dračím záchranářům nesedí. Jako dvacetiminutová jednohubka s primitivní zápletkou a plnou vtipů to funguje, takhle ale vůbec. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama