Reklama

Reklama

Země a krev

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Said desítky let úspěšně zaměstnával propuštěné vězně a mladé trestance na pile v Ardenách, ale teď ho čeká nemilá návštěva od drogového kartelu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Chlapík vlastní pílu niekde vo francúzskych lesoch. Jeden zo zamestnancov mu tam dovlečie drogový problém, vzápätí dorazí z mesta černošský gang. Majiteľ píly má proti ich samopalom starú brokovnicu, všetky tie mechanizmy na píle, káľačku vhodnú na štiepanie metrovice i chrbtíc, LKT-čku do súboja s SUV Mercedesom a ťažného koňa, ktorý takého sfetovaného mestského sráča rozdrapí napoly aj s adidasovými teplákmi... Obstojná jednohubka v tradícii Gabinovho Heroínu. Síce zďaleka nie tak dobre vystavaná, ale riadne brutálna a má to len hodinu a štvrť. Navyše, mám tento typ filmov rád, preto sa mi páčil napr. aj posledný Rambo. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Livingvřed je vážně debil.Ale to neva.Ona je hluchoněmá kráva,a Livingvřed je blbej debil.Film je hodně slabej,ale tohle bych do komentáře nikdy nenapsal,protože mám alespoń kus mozku.Takže začátek něco navodí, pak se to posune do pily v lese,a začne hromadění pitomejch scén, a provařenejch klišé.Tohle je fakt jen na zabití času, nic víc.40%. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení mě odrazovalo, ale francouzský důraz pro zfilmování tamních kriminálních vlivů, mě obecně už od šedesátých let vždy spíš těšil. Nu, říkal jsem si, proč to nevyzkoušet. Nakonec jsem se dočkal prazvláštního thrilleru, který je poměrně brutální, což je jeho přednost, a navíc to vypadá, jak kdyby do filmu nahnal samý imigranty a ty na živo kosil jak hadrový panáky. A na to, zdali je to přednost, nebo ne, si raději odpovězte sami. Za mě brutální, ale zajímavý kousek. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Julien Leclercq má svůj styl a jeho film jsou drsné, temné, odtažité a bohužel trochu zdlouhavé. Stejně tak tomu je i v tomto případě, který je takovou komornější verzí posledního Ramba. Umírající hrdina se náhodou dostane k drogám, které patří partě francouzských přistěhovalců a udělá vše pro to aby ochránil svou dceru. I přes minimální stopáž se film dost táhne a pokud někdo v druhé půlce čeká pořádnou vyvraždovačku, ani té se nedočká. Pár mrtvol a krve se objeví, ale pro akční fandy to je málo. Přesto ale film neurazí a komu nevadí pomalejší tempo, možná si film i užije. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Neserte chlápka, který ví že brzy umře. Francouzi točí drsné kriminálky a tahle je toho důkazem. Děj je strohý, s vysvětlováním si hlavu neláme a s úmrtností postav už vůbec ne. Všechno rámuje vizuál, který připomíná spíš Skandinávii než sladkou Francii. Bohužel i těch osmdesát minut se strašlivě táhne a akce, i když je špičková, zase není tolik. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama