Reklama

Reklama

VOD (1)

Jen nastoupí do prestižní advokátní kanceláře, ale musí v ní pracovat jako She-Hulk. (Disney+)

Recenze (52)

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Feministické lejno se smrtelně krátkou stopáží, díky které epizoda ani nestihne začít a už končí. Těšil jsem se na Blonskyho, ale stala se z něj jen komická figurka, jež absolutně NEODPOVÍDÁ tomu charakteru z Neuvěřitelného Hulka (byť by toho joudu jenom hrál). A tohle bylo mé druhé a poslední setkání s tímhle prázdným estrádním seriálem. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže jako ona nosí z elastenu (a spandexu) i kostým, košili, kalhoty, trencle a podprdu?! Tohle je prostě debilní. Dost blbě snáším i to, že z dvaceti-dvou minut (ano, tak osekaná epizoda je), se 2/3 epizody děje naprosté prd. Za fantastické považuji propojení s Neuvěřitelným Hulkem pomocí Blonskiho. To je ale tak jediné (a zachránilo to epizodu před odpadem). Neskutečná nuda. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paráda. O třídu lepší, než pilot,  u kterého jsem tím pádem musel změniti hodnocení, páč by to vůči tomuto dílu nebylo fér. Zdá se tedy, že si série v tomto díle našla svou tvář a to je moc dobře. Už jsem z toho cítil toho Slotta na 99%;-) Tim Roth samoz. squellý jako vždy a já doufám, že se na konec bude ve 3.díle přímo navazovati, už jen qulli jeho též zelenému alter egu. Mezititulková scéna opět palec nahoru a docela jsem znechucen z jejího otce, jak ji jako She-Hulk (to je ale blbý jméno, Bruceovi se ovšem líbí:) poněkud zneužívá. Myšleno lehce s nadsázkou. Special quest star Augustus Pugliese aka Pug. Snad s ním budou v budoucnu více pracovati. Ta jeho obhajoba Spider-mana je už legendární. To dáti do této série, tak se zblázním. Takže velká spokojenost a jen tak dál. A  taková drobnůstka na závěr....konečně jsem si všiml, že Jen/Hulk má opravdu tmavě zelené vlasy, tak jak to má býti. V pilotu bych totiž přísahal, že byly černé.;-) Už se těším na ty další hostovačky ostatních Marvel postav. Jen ta krátka stopáž alá anim. tv seriály, mě trochu štve. Jasně že sitcom nesmí míti 40 a více minut.:( ()

Kraty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No... 6/10 Určitě lepší jak díl první, věděl jsem že zas a znovu budu hatit další díl tohoto seriálu. Ale naštěstí ne!  Jde vidět že se víc zaměřili na to že Jenn není nikde zaměstnaná a musí si sáhnout na to pomyslné dno. Vážnost tu přesto byla o trochu větší i přes stejně dětinský humor se na to ale dalo koukat. Pár překvápek ve stylu že Bruce letí PRAVDĚPODOBNĚ na Sakaar nebo propojení s filmem Shang-Chi, kde se Abomination objevil. Nemluvě o Emilu Blonskymu o kterém jsme věděli už z traileru tu byl docela fajn. Jeho vysvětlení proč bojoval proti Hulkovi tu bylo docela dost hezky vysvětlený a docela jsem to i chápal. Jsem rád že nemusím nadávat na další epizodu. Ale abych nebyl jen pozitivní tak samozřejmě cgi, humor a ostatní menší věci... Mají ještě co zlepšovat. Na to že je to v rámci She-Hulk docela nadprůměr, tak tomu dávám 4 hvězdičky. Pokud jde o celkový pohled na celé mcu, tak si She-Hulk stále zaslouží jen 3 ubohé hvězdičky. Takže asi tak. ()

Dukekuky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po skvělém startu jsem si říkal že další epizoda bude taky super ale nestalo se. Celá epizoda byla nudná, vůbec nezaujala. Já se zde nebudu nijak roztahovat ale tohle bylo fakt slabé ale na jednu stranu jsem zvědavej na Abomunationa. 2. epizoda slabá ale myslím si že 3. epizoda má šanci seriál nakopnout. 3/10 ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Epizoda obsahuje bonusovou scénu uprostřed závěrečných titulků. (LUKICKK)
  • Právní firma v seriálu nabídne práci Jennifer (Tatiana Maslany) za podmínky, že bude vystupovat pouze jako She-Hulk. V komiksech ji však firma najme a požaduje spíše opak. (NiWi)

Reklama

Reklama