Reklama

Reklama

VOD (1)

Jen nastoupí do prestižní advokátní kanceláře, ale musí v ní pracovat jako She-Hulk. (Disney+)

Recenze (52)

HERGImanCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znatelně lepší než první epizoda. Přestože je první polovina této epizody dosti urychlená, ve druhé konečně začínáme dostávat hlubší zápletku s pár zajímavými motivy. Potěšil mě pomyslný návrat ke kořenům, protože Marvel konečně přestává přehlížet existenci Neuvěřitelného Hulka. Přestože dilema, jež zde hlavní hrdinka má, je nakonec rozuzleno dost rychle, potenciál toho, co bychom mohli v dalších epizodách vidět, mě dost láká. Jen bych ocenil trochu kreativnější práci se záběry, kde She-Hulk komunikuje s diváky. Není to špatné, ale rozhodně by se to dalo zvládnou lépe. V současné chvíli se tedy na pokračování těším, i když mě trochu děsí ta krátká stopáž, jež epizody mají, protože například této to podle mě dost ubližuje. ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

She Hulk je sympatacka, ať už v hulkovky podobě nebo v ty lidský. Problém, proč a tenhle seriál nižší hodnocení, je v tom, že mu úplně nesedí dvacetiminutova stopáž. Děj se vleče, a když už se začne něco dít, je konec a musíš čekat tejden na další díl. Stopáž měla mít 30 minut a scenaristi to neměli tak roztahat. Pak je tu CGI, který místy působí dost "staticky", She Hulk občas vypadá jako by vypadla ze hry, která je datovana někdy kolem roku 2010. No a nakonec tu jsou anti-feministicky trolove, který jsou pohoršený tím, že "She Hulk existuje a dělaj z Hulka ženskou"... Vy "experti", četli jste někdy komiksy? Je to tu už od osmdesatek... Někdy jsem nasranej sám na sebe, že vůbec čtu ty komentáře a internetový diskuze. ()

Reklama

Dukekuky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po skvělém startu jsem si říkal že další epizoda bude taky super ale nestalo se. Celá epizoda byla nudná, vůbec nezaujala. Já se zde nebudu nijak roztahovat ale tohle bylo fakt slabé ale na jednu stranu jsem zvědavej na Abomunationa. 2. epizoda slabá ale myslím si že 3. epizoda má šanci seriál nakopnout. 3/10 ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Jen je vďaka odhaleniu svojho tajného alter ega stráca prácu a jediná možnosť ako sa zamestnať je v právnickej kancelárií, ktorá háji ľudí so super schopnosťami. Hneď prvá úloha je hájiť super zloducha, ktorý sa pokúsil zabiť jej bratranca Brucea. Prevedenie: Diel skončil skôr ako začal. Dokonca mi to už ani neni vtipné. Zastupovanie napraveného super zločinca meniaceho sa na monštrum je iba špička ľadovca absurdnosti. Aspoň keby pekná bola ale za tých 20 minút vážne nie je ani na čo sa pozerať ako napríklad pri Agentke Carterovej... 22% ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nuž musím povedať, že prekvapivo ešte zaujímavejší diel ako predchádzajúci. Síce je pravda, že z Abominationa spravili zrejme píšmeka čo má 7 samíc na trtkanie, ale inak sa konečne  film hulk z roku 2008 plnohodnotne dostáva do MCU sveta. Hej a som zvedavý ako to porieši ohľadom záberov ktoré sme videli už v pičinčim.  Veci ktoré sa fakt míňajú účinkom je humor, búranie štvrtej steny a otrasné CGI. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Právní firma v seriálu nabídne práci Jennifer (Tatiana Maslany) za podmínky, že bude vystupovat pouze jako She-Hulk. V komiksech ji však firma najme a požaduje spíše opak. (NiWi)
  • Když zoufalá Jenn (Tatiana Maslany) na notebooku hledá práci, na boku stránky můžeme vidět odkaz na článek, který zní: „Muž s ocelovými drápy zápasí v baru.“ Jde o narážku na Wolverina. Druhý odkaz zní: „Proč z oceánu trčí socha obrovského muže,“ což je první narážka na Eternals (2021) v celém MCU. (spacemaster)

Reklama

Reklama