Reklama

Reklama

VOD (1)

Život Jen Waltersové se obrátí vzhůru nohama, když po neobvyklé nehodě získá superschopnosti. (Disney+)

Recenze (84)

kitsuchan97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

*5/10* Od seriálu nečekám žádné velké zázraky, takže fakt, že první epizoda je těžký průměr, mě osobně vůbec nepřekvapuje. Origin Jen Waltersové a její přeměny v She-Hulk mi přišel zbytečně uspěchaný. CGI není tak tragické jako v prvních trailerech, ovšem i tak bych ho nijak zvlášť nevychvalovala. Doufejme, že příští díly nám nabídnou zajímavější podívanou. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak takhle hloupý a nesmyslný origin postavy jsem ještě neviděl. Oni mají deset dílů, aby si s tím pohráli, ale nacpou vše do prvních deseti minut. Postava, která se nemá co učit od Hulka, její jakýkoliv emocionální vývoj je hned vyhozen do koše hned v prvním díle, protože postava She-Hulk je samozřejmě do první minuty ve všech směrech dokonalá, silnější, naprosto smířená se svým osudem a žádnou vnitřní proměnou neprochází. Co nám tato postava může dát? A jak se o ni můžeme zajímat, když si vším projde během patnácti minut a je s tím naprosto v pohodě? Samozřejmě nechybí nakopat zadek zkušenému Hulkovi hned v prvních minutách, protože samozřejmě The Force is Female. Tohle bylo fakt špatný. ()

Reklama

Fidsta odpad!

všechny recenze uživatele

Tady se někdo hodně posral. Marnost nad marnost, trapná agitka a navíc je to ještě celý úplně debilní. Vypadá to jako hodně špatná parodie na power rangers z roku 1993. Jak tohle může někdo myslet vážně, jak tohle může někdo zaplatit, jak tohle někdo může s klidnym svědomím pustit do světa? Upřímně si nemůžu vzpomenout, jestli jsem někdy viděl něco horšího. ()

Karlosik_4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nějak nedokáži určit, na co si seriál vlastně hraje, některé pasáže působí úmyslně a vtipně špatně, některé ale zase jen prostě špatné jsou, a tím podtrhávají ten první druh. První záporák je jako co? Paní co vypadá že utekla z přehlídku alternativních kostýmu k ABBA? Doufám že zde bude aspoň vysvětleno co a jak. Efekty od Marvel studia opět slabší ale konečně máme něco víc k Hulků, obecně. ()

Toilet odpad!

všechny recenze uživatele

Klasika, podle komixu má být she hulk nemyslící, nelítostné zuřivé monstrum stejně jako její mužský protejsek. Ale tady se samozrejme jedna o silnou zenu, pravnicku, která ma slibnou karieru i jako ono monstrum. Už se prekrucují knihy, komixy i dějiny...Ptám se Kam až jsou schopni woke people zajít? ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • Na stole v baru, který Bruce Banner (Mark Ruffalo) postavil, můžeme vidět vyřezaná písmena B. B. a T. S. Jde o iniciály Bruce Banner a Tony Stark. (spacemaster)
  • Tvůrci seriálu změnili původní origin postavy She-Hulk (Tatiana Maslany). V komiksech se z Jennifer stane She-Hulk díky dobrovolné krevní transfúzy od jejího bratrance Bruce Bannera / Hulka (Mark Ruffalo). V seriálu se však Bannerova krev dostane na Jennifer náhodou při nehodě. (NiWi)
  • Když Jennifer Walters (Tatiana Maslany) vejde do baru, na stěně lze najít QR kód, po jehož naskenování nám bude k dispozici zdarma digitální verze komiksu se She-Hulk. (NiWi)

Reklama

Reklama