Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jen je družičkou na kamarádčině svatbě, kterou jedinečné problémy She-Hulk promění ve zmatek. (Disney+)

Recenze (39)

Kraty odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co to zase sakra bylo?? Omlouvám se, ale nemám slov. Momentálně nejhorší díl. Nevtipný, nehezký a k celé sáze MCU dost neuctivý. Z celé epizody si pamatuju jen začátek - úplně naprosto bizarní rvačka na svatbě a konec. Ať už to konečně skončí a můžeme jít na projekty jako jsou právě Black Panther 2, Ant-Man 3, Secret Invasion atd. Asi 1/10. ()

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Katasrophen-Hilfe! (vyvolá sa to v Nemecku v prípade pohromy). Hrá to na sex, ale je to "šíhal" na obidve Žižkové očká, s odporúčaním vyhodiť komplet očný ansábel! Niektorým hovadám tomu nevadia (a furt neveria) bez oztychu prásknuť 5✮ (ano, kokotný filmfanouch, ktorý sem dáva "velice" erudované komentáre pomaly na PDF, ktoré nikto nemá chuť čítať), len aby mal vyhonenú extázu z Marvelu... Sa čudujem, že to nezatrhli už aj po natočených epizódach. Na každom relevalntom film serveri to jde do žumpy! Prostě ODPAD! S každým dielom do prken! Možno by ako jedenásta časť "Shrecka" zelená Fiona aspoň potešila decká... ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabsia, to je fakt. Nebyt samotnej Jen, rozumej nie v "zelenej", nevidim tam nic pozitivneho. Jej herectvo a ovladanie tvare si ma ziskalo. :) Epizodka s "nesmrtelnym" a jeho multirozvodom bol cringe a nebavilo ma to. Tipujem vsak, ze divackam sa na to pozeralo praveze prijemne. :) Tento stereotyp urcite zafungoval, preto ho tam tvorkyna dala. Rovnako tak rozne sceny na svatbe. Opat zovseobecnim, nas, chlapov, to teda vobec neberie tak ako vas, damy. 40% Meh... ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tahle tragédie dál pokračuje a je to čím dál tím horší. Vždy se správně na seriál naladím. Nemám velké očekávání, ale s každou novou epizodou nalézáme nové dno. Mr. Immortal byl jediný zábavný a ten si zaslouží jednu hvězdičku. Zbytek ovšem neskutečná slabota a já stále nechápu, jak toto může mít nálepku Marvelu... ()

Sany33 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Jen je pozvaná na svadbu svojej spolužiačky, kde ju konfrontuje Titania. Zatiaľ kolegyne právničky musia vyhrať spor s nesmrteľným mužom a jeho tlupou žien. Jen sa spoznáva s mužom jej snov. Prevedenie: Ide to dole vodou. Nie je to zábavné. Nie je to ani vážne. Je to len kopa sračiek o emancipácií a jedna zelená kulturistka, ktorej stále neviem prísť na chuť. 2% ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama