Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

She-Hulk zastupuje Leap-Froga, který se zranil v důsledku závady na svém zakázkovém superobleku. (Disney+)

Recenze (49)

Hellierer odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Au! Kdyby se jednalo o nějaké What If?, proč ne. Ačkoliv to vizuálně bolí, boření čtvrté stěny je krkolomné a celkově trochu chybí chytlavost. Ale jelikož se jedná o oficiální kánon a pravděpodobně i hlavní vesmír, nejsem schopen přejít způsob, jakým bylo naloženo s Daredevilem. Charlie Cox je zjevně neskonale rád, že se k tomuto hrdinovi může vrátit (a my také), ale po tomto vystoupení se ještě více bojím o jeho plnokrevný návrat a případné vykleštění. Prostě pardon, ale ne! ()

panvasik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No... nedopadlo to. Nikdy mě lidstvo nepřestane překvapovat.. líbí se mi jak jsem psal už u jedné předchozí epizody, že to prostě není dobré a že se bojím, že to je jen otázkou času než epizody budou v černé, (dokonce i jedna epizoda v černé chvíli byla) ale najednou jsem prostě doslova v šoku! Jsou tady totiž takoví, kteří neměli problém dát všem epizodám odpad a potom jenom kvůli jedné nejmenované postavě v této epizodě dát plné hodnocení... dokážu pochopit, že lidi dali lepší hodnocení, ale nedokážu pochopit jak jedna poměrně vlivná postava v Marvelu dokázala vyhrabat tuto epizodu skoro do červených barev. 😐 Zajímalo by mě co se v tom seriálu změnilo a jak by vypadalo hodnocení kdyby se tam ta postava neobjevila.. protože se podle mě jedná prostě o další epizodu She-Hulk, která je za mě pořád spíše podprůměrná 😐 40% ()

Reklama

kesty 

všechny recenze uživatele

v sekunde, ked Jen na Matta povedala do kamery "who's the asshole?" (rly, slepého urážať je funny?) som vedel, že tento seriál už nič nezachráni :( tri hviezdy za Matta a prvé dva podarené jokes z celého seriálu ("am I wearing pants?" + "ketchup and mustard suit"), ale aj to sa musím extrémne premáhať. ()

PanTumnus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná epizoda. Parádně odlehčený Daredevil, (Při každém jeho zahihňání se nejde hiňat taky.), který je očividně stále tou stejnou postavou ze svého seriálu, která si zde zkrátka užívá tu chvilku odlehčenosti, která Jen obklopuje. Závěr epizody skvělý. Vzhledem k tomu, že znám ženy, kterým se tohle stalo, it hits home for me. Love it! Love it! Love it! ()

Venom 

všechny recenze uživatele

Strašne som sa bál že She Hulk skazí DareDevila, ale som rád že sa tak nestalo. DD je skoro taký istý ako v Netflix seriálu, okrem pár scén viz keď napr. ráno ide po ulici v obleku. A ešte napr. že v deň keď sa spozná s Jen tak sa s ňou vyspí, čož u DareDevila nie je zvykom. Som rád že sme konečne videli poriadny súd s jasným dôvodom kde Matt samozrejme ako vždy bol perfektný právnik. Tak isto chémia medzi DD a She Hulk bola vyborná. Len škoda že scénu v chodbe keď je DD proti pár ozbrojeným chlapom skazí príchod She Hulk. Aj humor bol dosť dobrý, len škoda stále toho zlého CGI. Konečne sa nám tu viac predstavuje záporak seriálu a konečne vidíme aj She Hulk ako neovláda svoj hnev. Ďalej pekný, moožno teaser na Red Hulka? V celku to konečne bola dobrá časť s nejakými chybami ale DD to určite zachránil a aj si to dosť kradol pre seba. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama