Reklama

Reklama

Privorot. Čjornoje venčanije

  • Rusko Приворот. Чёрное венчание (více)

Obsahy(1)

Žeňa (Jana Jenžajeva) je mladá žena, ktorá bezvýhradne miluje svojho manžela Kira (Konstanton Belošapka), ten ju však opakovane podvádza a nakoniec aj opúšťa. Žeňa sa rozhodne zabojovať o jeho lásku pomocou mágie zvanej "Čierna svadba", rituálu vyznačujúceho sa ohromnou silou a nezvratnosťou. Magický rituál naozaj zafunguje a manžel sa vracia domov, lenže nie je to už ten muž, ktorým býval. Jeho láska sa mení na posadnutosť, pre ktorú je ochotný Žeňu aj zabiť. Mágiu však nedokáže zastaviť ani smrť... (Arsenal83)

(více)

Recenze (16)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Od Podgajevskiho jsem kromě jeho prvotiny viděl vše a musím říci, že tohle se mi spolu s Babou Jagou líbilo nejvíce. U režiséra tradičně skvělý vizuál a perfektní hudba, tedy po formální stránce nemohu vytknout nic. Herecké výkony obstojné a dokonce tu nejsou ani typické ruské držky, což potěší. Na počátku je touha získat si muže pro sebe. A když to nejde jinak, uchýlit se k magii? No, tohle je spíše klasické čarodějnictví a smlouva s Ďáblem. A protože jde o skutečně romantický příběh, tak jen neznalec by očekával šťastný konec. Vše se zvrtne, jak jen to je možné. Pakt s Ďáblem nabude až faustovského rozměru, protože některé věci se nedají vrátit a s duší se nekupčí. Jak ji jednou dáme všanc, není návratu. Výborné snové scény, od momentu s prstenem film zhrubne a světlo naděje definitivně uhasíná. Milé překvapení - viděno v ruštině. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Proti příběhu s démonickou láskou až za hrob nic nemám a vytvořit temnou atmosféru Podgajevskij fakt umí, ale tady je to málo. Strašně se to táhne. V první třetině, která slouží jako předehra, by se to dalo ještě jakž takž přehlédnout, ale v té druhé, kdy se režisér snaží o něco jako psychothriller, už to nejde. Svůj díl viny na tom mají i herci, což platí zejména pro objekt lásky hlavní hrdinky. Ten kluk přehrával tak, až to bylo k smíchu. Poslední cca třicetiminutovka sice nabízí několik solidních momentů, ale nedokázal jsem se oprostit od pocitu, že je to celé takové odfláklé. Po Rusalce jsem čekal, že Podgajevskij dál poroste, ale jeho poslední dva filmy mě zklamaly. Tak uvidíme, co bude dál. 35% ()

Reklama

bozka10 

všechny recenze uživatele

Frustrovaná odkopnutá blbka,si spraví rýchlokurz čiernej mágie, zapáli sviečky,zhltne hovadzú roštenku a začaruje svojho amanta aby ju už nadosmrti zbožňoval.Amantovy ale prepne,tak si to zrazu rozmyslí a už ho nechce.Lenže pri hltaní surového hovädzieho dobytka vyvolala demona a ten chce jej dušu.Napätie miestami funguje, nájde sa aj pár hororových okamžikov,lakačky tu naopak nefungujú vôbec, trochu psychariny,trocha duchariny, trocha cigánskeho exorcizmu,v celku sa to dalo stráviť,ako jednohubka je to OK. ()

b.dragonfly 

všechny recenze uživatele

Co uděláte, když vás muž, se kterým máte dítě, nechce, ale vy jeho ano? Zajdete si k nejbližší okultistce a spácháte černý rituál, abyste si ho k sobě připoutali až navěky. Zhenye se to povedlo, ovšem její milý už nebyl jako dřív.. Fasáda sice stále dokonale vyhlazená a sexík ještě lepší než předtím, jinak ale malinko strnulý a s vražednými úmysly. Co ze začátku vypadalo jako splněná touha, stává se peklem na zemi. Rusové nastolit atmosféru s dobrou hudbou umí a bavilo mně to o kapku víc než Baba Yaga nebo Piková dáma, ale ke čtvrté hvězdě mi prostě ještě něco chybělo. Nejlepší scéna s předáním zásnubního prstenu, takových mohlo být víc! Takhle 3/5*. A ponaučení na závěr - když vás váš/vaše vysněný/á nechce, kopněte ho/ji do prdele, protože to bude pořád stejný trouba i po rituálu. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Rusko sa s tými ducharinami stále snaží a robí si ich po svojom, začo ja rozhodne chválim. Raz im to už musí vyjsť a príde pecka, aspoň dúfam. Tentokrát sa to však nestalo. Ženu podvádza manžel, tá spraví kúzlo lásky ale nevyjde ako má a tak je prvých 40 min žiarlivý kliešť a posledných 40 min mŕtvy kliešť. Pozerá sa nato veľmi dobre, hlavná hrdinka krásna takže u mňa super. Po hororovej stránke nič prevratné, je to taký ten priemer ale zato snaživý. Koniec opäť snaživý priemer. U mňa si to čisté 3* obháji a kto má rád duchariny, na nudný večer ako vyšité. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama