Reklama

Reklama

Miluju tě, Pucinko

(seriál)
  • angličtina Brush Me Tender, Brush Me Sweet
Trailer
Romantický / Krátkometrážní
Česko, 2020, 23 min (Minutáž: 4–8 min)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Ústředním motivem čtyřdílné love story Miluju tě, Pucinko je komplikovaný vztah dvou překvapivých hrdinů, kteří nemůžou být spolu, ale ani bez sebe, a učí se žít ve světě zasaženém koronavirem. Jsou jimi Kartí a Pucinka, zubní kartáčky. Jejich obsazením do hlavních rolí potvrzuje Jiří Mádl pravidlo známé z loutkářství, že v autorově imaginaci se hrdinou může stát kdokoli nebo cokoli a velmi silný netradiční příběh je na světě. (Dawson Productions)

(více)

Recenze (9)

boshke 

všechny recenze uživatele

První díl - nápad dobrý, ale nějak mne to nechytlo. Druhý a třetí díl - hezky se to rozjíždí, povedené kartáčkové paralely se světem lidí. Čtvrtý díl - fakt nevím, jestli tohle Mádl plánoval už od samotného začátku, nebo jenom zahnal sám sebe do slepého kouta a nevěděl, jak to ukončit, a tak z nouze stvořil "tohle", ale každopádně je to běs. A je jedno, že svým životním názorem stojím spíše na straně kartáčkové propagandy, ale prostě takovéhle vymývání mozků mne sere... 50% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Mne to tak pripadá že Jirka Mádl si neuvedomuje že "umelci" majú podstatne vyššie prijmy ako ľudia ktorí aj v čase pandémie a sviatkov chodili do práce a tak by nemusel žobrať od chudákov s minimálnou mzdpu peniaze na svoj lukrativny prenájom v Prahe či Budejoviciach či v akom sele to žije... ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Občas trapné, občas originální. Obecně jedna z nejsilnějších záležitostí v rámci nového větru, který alespoň hezky zapůsobil. Asi o ničem jiném to není. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Miluju tě, Pucinko je jednoduchý, krátky webseriál pojednávajúc o dvoch zubných kefkách. Jiří Mádl sa už v minulosti preukázal ako schopný režisér a ani podobne sentimentálny námet mu nie je cudzí. Osobne si myslím, že tento krátky počin má väčšiu výpovednú hodnotu ako kronika pre budúce generácie doby covidovej, než ako samostatný projekt. Veľmi jednoduchý námet si na svoju dĺžku bohato vystačí a po jednom pozretí si myslím, že sa z toho vyšťavilo úplné maximum. Projekt vznikol v dobe karanténnej ako bočný projekt na dôkaz toho, že svet kultúrne neumrel. Osobne by som takýchto priamočiarych jednohubiek na internete uvítal viacej. Môžem vytýkať maximálne tak koniec, ktorý bol až moc moralizovaný. Inak na svoje pomery veľmi slušný výsledok. Lepšie by som to nenatočil. Internetové seriály nie sú už ani zďaleka len podradné žánre, ako sa kedysi tvrdilo. Vďaka takýmto projektom majú svoj zmysel. ()

Matula 

všechny recenze uživatele

Povedená, originální, a i svým způsobem zábavná minisérie Jiřího Mádla o dvou kartáčcích. Rád bych této minisérii dal čtyři hvězdičky, ale podle hodnocení samostatných dílů si čtyři hvězdičky zasloužil pouze třetí díl. Protože ostatní byli výrazně slabší. Styl jakým to bylo natočeno mi vyhovoval, až na pár škubnutí kamerou při přeostřování na jiný objekt. Příběh byl takový trochu slabší, mohlo se v něm objevit více prvků, ale jinak fajn. Hodnocení: 65% ()

trickmaster 

všechny recenze uživatele

Boze to je picovina!! Zubni kartacky jako takovej napad by mi nevadil, ale to zpracovani je des. Kdyby si na tom nechal vic zalezet a nenatacel tam ty ruce a vsechno.... ()

Související novinky

Co si nenechat ujít na festivalu Pragueshorts?

Co si nenechat ujít na festivalu Pragueshorts?

27.02.2024

Ve středu 28. 2. vypukne 18. ročník Mezinárodního festivalu krátkých filmů Pragueshorts Film Festival, organizovaného každoročně pod hlavičkou MFF Karlovy Vary. Na ty nejlepší krátké filmy z Česka i… (více)

Reklama

Reklama