foto

Marek Hart

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2019 Na střeše
Vlastníci
Zubatá nekouše!
2018 Zlatý podraz
2016 Smrtelné historky
2014 Díra u Hanušovic
Místa
2013 Hořící keř (TV film)
2012 Martin a Venuše
Polski film
2009 Normal
Proměny
Protektor
2008 Kdopak by se vlka bál
Usnula jsem (studentský film)
2007 O život
Tajnosti
2006 Kde lampy bloudí
1999 Kuře melancholik
1995 Válka barev
1993 Šakalí léta

TV seriály

2020 Miluju tě, Pucinko (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2019 Dáma a Král (TV seriál)
Smrt na konci světa (S04E04)
Jak básníci přicházejí o život (S04E03)
Hon na vraha (S04E02)
další epizody (4)
Terapie (TV seriál)
Epizoda 16 (S03E16)
Epizoda 13 (S03E13)
Epizoda 12 (S03E12)
další epizody (5)
2018 Dáma a Král (TV seriál)
Není kouře bez ohýnku (S02E08)
Diamanty jsou věčné (S02E07)
Zapomenutá vražda (S02E05)
další epizody (5)
2017 Dáma a Král (TV seriál)
Vražedné známosti (S01E08)
Krvavá svatba (S01E06)
Ve víně je vražda (S01E03)
další epizody (5)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Výběrové řízení (S01E08)
Zlomená srdce (S01E05)
Na vodě (S01E03)
další epizody (5)
Mamon (TV seriál)
Kapitola 6: Pakt (E06)
Kapitola 5: Kořeny (E05)
Kapitola 4: Děti (E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky