Reklama

Reklama

C'mon C'mon

  • USA C'mon C'mon (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Život trochu osamělého rozhlasového novináře Johnnyho (Joaquin Phoenix) se na moment zastaví, když se musí postarat o svého malého a podivínského synovce Jesseho. Společně se vydávají na cestu napříč Spojenými státy. Mezi New Yorkem a New Orleans se rodí nevšední přátelství, které oba ovlivní na celý život. V srdečném a hřejivém rodinném dramatu Mika Millse exceluje Joaquin Phoenix, který podává tentokrát civilní, ale přesto strhující výkon. (Aerofilms)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (110)

tomashrabek 

všechny recenze uživatele

Nečakane mocný film o budovaní vzťahov na úprimnosti, prežívaní emócií a o tom, že veľký príbeh života je zložený z malých, nenápadných momentov. Keď zaznie Star Child, ani jedno oko nezostane suché. Rozhovory s mladými ľuďmi vracajú nádej, že to všetko nejde do sračiek. Skvelý zážitok a neuveriteľný výkon Woodyho Normana. ()

campix 

všechny recenze uživatele

C'mon C'mon je takové příjemné černobílé pohlazení, kde hraje prim Joaquin Phoenix a pěkně mu sekunduje malý Woody Norman jako jeho synovec. Všechno pak stojí a padá na jejich interakci. Já se do podobných věcí bohužel nedokážu dostatečně vcítit a tak to jde ve finále trošku mimo mě. Bohužel nevidím na C'mon C'mon nic výrazně zajímavého a trošku se nedivím, že tento  film nezabodoval na nějakých filmových cenách. Normálně se tam něco podobného roku od  roku objevuje. Nicméně doslova šeď a nuda. ()

Reklama

Renfield 

všechny recenze uživatele

Johnny je sám a zdá se být s tímto stavem relativně spokojen, takže příliš nevyhledává ani nějaké bližší rodinné kontakty. Těch má navíc v práci dost, především však s mladými lidmi, jejichž odpovědi na otázky dávají filmu hloubku, i když od nich kolikrát znějí až příliš strojeně. To je nakonec problém i Johnnyho vztahu se synovcem Jessem, který mu na krátkou dobu vstoupí do jeho pečlivě nalajnovaného života. Film působí velmi reálně, nikam nespěchá, má vyloženě pohodovou atmosféru. Jenže potom přijde moment, kdy je třeba děj lehce vyhrotit, třeba aby byla vidět Jesseho odlišnost (rodiči jasně daná) a v těch chvílích to Mike Mills často přežene. Trpí tím i jinak výborné herecké výkony. Povětšinou je však C'mon C'mon pohodovým filmem o srovnávání se s novou životní situací a tím i nápravou vztahů s rodinou. Ta čtvrtá je však za kameru Robbieho Ryana, protože jím nasnímaná města nejsou pouze kulisou příběhu, ale dalším z herců. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Veľmi sa mi to páčilo. Bolo to síce neprekvapivé, ale zároveň fajn. Oceňoval som, že sa ma nikto nesnažil trápiť výraznejšou zápletkou alebo explicitnejšími konfliktami. Naopak, akonáhle by sa čosi také v takto nastavenom deji zjavilo, pôsobilo by to rušivo. Samozrejmosťou je famózny výkon Joaquina Phoenixa a malý Woody Norman je prirodzený sympaťák, čo v tomto prípade nielenže stačí, ale je to viac než dosť. Nedá mi nevyzdvihnúť geniálnu kameru Robbieho Ryana, ktorého americké veľkomestá v čiernobielom podaní a z nezvyklých uhlov pôsobia vskutku impozantne, famózne, majestátne a „ťažko“. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Film pro fajnšmekry, kteří ocení civilní lidský příběh natočen naprosto běžně černobíle, ale s naprosto realistickými hereckými výkony. Hlavní postavy tu nehrají, oni tím životem žijí. Joaquin Phoenix a Woody Norman tu otevírají životní traumata dvou rozdílných generací a je hodně těžké se v tom orientovat. Tedy v případě, že jste nezažili něco podobného. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Černobílý snímek se natáčel v Los Angeles, New Yorku, New Orleans a Detroitu. (SONY_)
  • Malý Woody Norman (Jesse) je v skutočnosti Brit. Americký prízvuk sa tak musel naučiť už v 11-tich rokoch. (Muel)

Související novinky

Nejlepší letošní filmy podle Baracka Obamy

Nejlepší letošní filmy podle Baracka Obamy

19.12.2021

Jako každý rok, i letos si bývalý americký prezident a zároveň obří filmový fanoušek Barack Obama sedl, aby sestavil své oblíbené kulturní žebříčky. Vedle knížek tak došlo pochopitelně i na filmovou… (více)

Reklama

Reklama