Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sebestředná tanečnice, která v konkurzu na Broadway pokazila, co se dalo, se neochotně vrací domů a souhlasí, že připraví skupinku mladých outsiderek na velkou soutěž. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (45)

misterz 

všechny recenze uživatele

Taká klasická Disneyovka, aj keď to je na Netflixe. A to je hlavný problém tejto streamovacej platformy. Je tu najviac filmov a seriálov, no veľa z nich je pochybnej kvality. Toto je ukážkový príklad - mdlé, trápne romantické, patetické a sladké, že by sa zalepila huba aj včele medonosnej. Na hranici odpadu. 40/100 ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna příznivcem romantických komedií, ale když je k tomu přidán taneční prvek, tak mi tento žánr vyloženě nevadí a dokážu si ho i užít. Feel the Beat je právě tou příjemnější verzí, která je místy vtipná a nijak protivná. Velký plusem je hlavně nádherná Sofia Carson (musím uznat, že Netflix má dobrou ruku na mladé herečky). Kdyby si tvůrci odpustili tisíckrát použité téma - teď je zradím a odejdu, abych si to v další minutě rozmyslela a vrátila se - tak bych byl ještě spojenější. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ďalší tuctový film z dielne Netlfixu, kde po desiatich minútach viete všetko. Strašne vypočítateľný film na úrovni klišovitých Disney snímok. S. Carson stále má famóznu postavu, ale z hereckej stránky je to podpriemer. P.S.: „Čo tu hľadáš?“ „Musela sa vrátiť, pretože som chorý.“ „Pre Boha, nevedel som, že si chorý!“ „Doteraz ani ja nie...“ Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

fraktal 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání z Netflixu - který je mou srdcovkou právě protože (_obvykle_) je výrazně jiný než HBO). Tohle už ale svým 100% cliché, 0% funn, 0% suprise & 0% real ale nebylo ani Hallmark family "friendly", tohle byla Disney omalovánka pro děti (a ještě jen a výhradně holčičky). Pokud by se toto líbilo mé dceři, poznal bych, že mne už pánbůh opravdu nenávidí... :( ()

imaginer21 

všechny recenze uživatele

Překvapivě příjemná záležitost se dvěma citlivějšími momenty a neskutečně sexy hlavní protagonistkou. Postavy jsou vhodně načrtnuté, abyste se dostatečně bavili, ale nedají vám šanci se s nimi příliš ztotožnit kvůli tuně příběhové předvídatelnosti. A přitom by to šlo dost dobře, neboť jsou to neukoukané tváře. Jako odpolední rodinná zábava ale moc fajn. Po dlouhé době film, který se i přes svou tuctovost za sebe vůbec nemusí stydět. ()

Reklama

Reklama