Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco majitelka obchodu Delia Pinnerová žije jen nadcházející městskou slavností, její manžel Wally ze všeho nejraději hraje své maňáskové divadlo pro děti na pláži, a manželčiny snahy o společenský vzestup považuje jen za špatný vtip. Wally totiž nesnáší všechny ty snoby na radnici, a tak blížící se oslavy šedesátileté historie města Piltdown, jíž se musí ze společenských důvodů zúčastnit, prožije tak trochu po svém… (dopitak)

(více)

Recenze (3)

dopitak 

všechny recenze uživatele

I kdybych se snažil sebevíc, smysl tohohle filmu asi nepoberu. Ironický pohled na maloměšťáckou šlechtu, skrytá opozice, imitace známého britského politika? Kdoví, nicméně moc zábavné to nebylo. Film má podobnou atmosféru jako londýnský The Sandwich Man, ale je o mnoho "divnější" a pondět jeho natočení záhadnější. Možná budete znát Johna Le Mesuriera, který v šedesátých (ale nejenom v nich) letech hrál v mnoha britských (povedenějších) filmech. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Taka pohodova britska oddychovka, o nic tam nejde, nejake tie oslavy  a obycajne dialogy naprosto prevaldaju tak to ma byta j v zivote   : 6 5% ()

teltri 

všechny recenze uživatele

Sprvoti sa mi tento filmík zdal ako slabučká somrinka. Ale po druhom pozretí to už bolo lepšie, taká stará dobrá britská oddychovka, angličtina v pohode, ako vždy a Tony Hancock - pohoďák ako vždy. Spríjemnilo mi to obdobie písania mojej bakalárskej práce na fakulte. ()

Reklama

Reklama