Reklama

Reklama

VOD (1)

Kdysi se vzdala syna, ale ten je teď zpátky a zneuznaná bojovnice naposledy zkouší napravit, co zpackala v ringu i v osobním životě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Halle Berry v tomhle ambiciózním režijním debutu channeluje svůj oscarový výkon spolu s wickovskou fyzičkou, což je skvělý, protože jen díky tomu nakonec drží překombinovaná zápletka s hromadou samostatně silných, ale tady ve výsledku poměrně plochých motivů pohromadě. Je to škoda, protože je tu cítit snaha odvyprávět něco jako sociálně uvědomělý film s přesahem na pozadí atraktivního světa MMA, jenže se tu nakonec kromě ženských bije i tolik témat, že žádné nemá ve finále šanci vyniknout. Tréninkové montáže jsou pěkné, soundtrack fajn, závěr v oktagonu výborný a troufám si říct, že i technicky dost dobře zvládnutý, až je škoda, že těch zápasů nebylo ve filmu víc, nicméně na Modřinách je zkrátka znát nedotaženost, kvůli níž vám nikdy nezasadí tak úplně KO. Potenciál do budoucna u Berry coby režisérky ale obří. 7/10 P. S. 55 let and she's still got it. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Halle Berry je 55 stejně jako mojí mamce. A upřímně věřím, že i za 5 let by mi dokázala Halle Berry dát přes držku. Co začalo Wickem, tady pokračuje a její fyzická příprava musela být fakt neuvěřitelná. Nedokážu posoudit jako moc jsou fighty realistické, na MMA se nedívám, ale na mě to po týhle stránce fungovalo. Proto je škoda, že těch zápasů tu vlastně hodně málo a pořádný je jen ten závěrečný, který je ale o to povedenější. Režijně to Berry taky zvládá, nikde jí to vyloženě neustřelilo, jen těch témat si tu nabrala tolik, že by bylo vhodnější příště ubrat a více je rozvést. Na Oscara to asi nebude, ale Halle si tady určitě ostudu neudělala a na to, že to je její režijní debut, je to hodně fajn, takový ženský šestý Rocky. ()

Reklama

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Solidni drama boxerskeho strihu (rozumej, drama x-krat videne v boxerskych filmech). Ale protoze mam mma fakt nakoukane, tak v mych ocich film srazi finalni souboj. Bylo tam strasne znat, ze proti svetove sampionce nastoupila herecka a ze se doopravdy neperou, ale jen hraji. Na prvni pohled me potesila ucast Valentiny Shevchenko, ale nakonec by bylo lepsi, kdyby angazovali zase herecku. Rozdil v zapasnicich by nebyl tak markantni. Keith Peterson potesil. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Rezijny debut Halle Berry dopadol lepsie ako na jednotku s hviezdickou,naozaj vyborna sportova drama z prostredia MMA zapasenia,ktora zobrazuje osud,vzostupy i pady jednej bojovnicky nielen v klietke,ale i v zivote,necakal som vela,no dostal som dost na to,aby moja spokojnost bola vyjadrena piatimi hviezdami...:-) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

klasické sportovní drama,kterých tu s menšími obměnami bylo už tisíckrát.Tentokrát je největší změnou to,že v hlavní roli máme ženu a víc než o sportu je to o dramatu,kdy hlavní hrdinka je prakticky celou dobu v absolutní prdeli a když už to vypadá,že by mohlo být lépe,samozřejmě se něco podělá,Chvílemi to sice působí dost na sílu,ale Halle Berry je naštěstí tak dobrá herečka,že tu dramatickou rovinu zvládá v pohodě.U té sportovní to nedokážu posoudit protože nejsem fanoušek MMA a nevím jak moc je to uvěřitelné.Je každopádně obdivuhodné v jaké formě Berry je.Na režijní debut každopádně ucházející,ale někdo by konečně mohl netflixu říct,že se dají točit filmy i pod dvě hodiny...60% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Halle Berry se upsala Netflixu

Halle Berry se upsala Netflixu

03.12.2021

Po režijním debutu Modřiny, se kterým herečka a čerstvě už také režisérka Halle Berry (Tísňová linka, X-Men) slavila na streamovací službě Netflix velký úspěch, nyní filmařka podepsala obří dohodu se… (více)

Reklama

Reklama