Reklama

Reklama

Slavná zpěvačka Kat Valdez (Jennifer Lopez) se chystá na svatbu s kolegou Bastianem (Maluma). Obřad má proběhnout ve velkém stylu, před zraky tisíců diváků v koncertní hale a dalších miliónů online a u televize. Krátce předtím, než ji rampa vyveze na pódium „k oltáři“, ale Kat zjistí, že ji milovaný Bastian tak trochu zahnul. Ponížená zpěvačka v tu chvíli udělá naprosto nečekaný a šokující krok. Rozhodne se provdat za chlapíka, který v davu pod pódiem svírá ceduli s nápisem „Vem si mě“. Tím šťastným je rozvedený učitel matematiky Charlie (Owen Wilson), který si zpěvačku rozhodně vzít nechce. Na koncert dorazil jako doprovod své dcery a kolegyně, která Kat Valdez zbožňuje, a jen jí na chvíli podržel ceduli se zmíněným textem. Než se vzpamatuje, už ho pořadatelé vlečou na pódium, kde dezorientovaný a naprosto šokovaný řekne „ano“. Slib by se dal samozřejmě zrušit, jakmile emoce opadnou, jenže ti dva se k tomu postaví čelem a řeknou si, že to přece jen zkusí. Jakou naději může mít manželství, které vzniklo za tak neuvěřitelných okolností, navíc mezi dvěma naprosto odlišnými „vesmíry“? (CinemArt)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (127)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Romantické komedie svým způsobem už někdy od devadesátých let nemají čím překvapit. Vždy je dle dané dějové šablony vytvořeno zcela jednoduché schéma  předvídatelného příběhu o náhodném setkání dvou lidí, postupném budování vzájemných sympatií a lásky, aby se nakonec objevil nějaký ten škraloup k odloučení jednoho od druhého, což ve finále vede k největšímu romantickému finále, kdy nejedno romantické oko nevydrží neupustit slzu dojetím.  Nejinak je to i v tomto snímku, ve kterém se tentokrát ve svých rolích setkali Jennifer Lopez a Owen Wilson. Oba už sice překročili padesátku, což je v mnohých scénách skutečně hodně vidět, ale jak se ukázalo, ničemu to neubližuje. Spíše to jen více potvrzuje pravidlo, že láska skutečně kvete v každém věku. Oba mají s romantickými komediemi nemalé zkušenosti, takže v těchto rolích jakoby se v podstatě našli. Chemie mezi nimi v mnoha scénách je naprosto uvěřitelná. Jennifer Lopez navíc jakoby hrála samu sebe, takže co se týče hereckého výkonu, takřka neměla co dělat. Owen Wilson už představuje jen typického osamělého otce vychovávající téměř dospívající dceru. Protože je hlavní hrdinka slavná zpěvačka populární hudby, nechybí také scény z jejího vystoupení. Zpěv, taneční kreace a producentské aspekty z pozadí. I když tedy tímto nepřináší nic nového, nic výjimečného ani nic překvapivého, je to film dobře spořádaný ve své jednoduchostí k úžasnému odpočinkovému filmovému zážitku. Ne, tento romantický snímek se vedle ostatních, a to i těch starších, rozhodně neztratí. ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

J Lo je hviezdou nielen ako speváčka, ale aj ako herečka. Dokáže svojou charizmou zaujať v každom filme v ktorom účinkuje. Je to velmi sympatická osôbka, ide mi z nej taká dobrota, úprimnosť a radosť zo života. Dejovo ma síce viac bavila Popoluška zo supermarketu, kde tiež hrala, tam som jej fandila, no aj Marry me hodnotím ako vydarený romantický počin. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Jako fanousek zpevacky budete spokojen i kdyz oba ustredni hrdinove hraji postavy o 20let starsi.Ale budme taktni. Jinak doporucuju nejakou vrelejsi romcom.Zanrove v poradku. Nejsou zde takove vykyvy emoci obou hrdinu,jak byva zvykem. Mel jsem pocit nenaplneneho potencialu.Tak zapletka v uvodu je bizarni a nepravdepodobna. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Je vskutku překvapivé, že v roce 2022 sledujeme romantickou komedii (moc vtipného tam toho opravdu ale nebylo) s Jennifer Lopez a Owenem Wilsonem v hlavních rolích, tedy s herci, co již mají pátý "křížek na hrbě", přičemž děj vypráví příběh o nepochybně mladších hrdinech. Přesto je Vem si mě slušnou jednohubkou, oddechovkou, její titulní píseň je celkem nakažlivá (to i lepra :-)). Děj předvídatelný, samozřejmě... ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné a i když zrovna nemusím Jennifer Lopez jako herečku, mě tady neštvala jako jinde + Owen Wilson to táhne neskutečně. Celé je to těžce předvídatelné ale proč si neodfrknout od toho hnusného reálného světa kde takové věci nefungují. Celkem to uteče a není vyloženě mnoho míst které by nějak odrazovaly od sledování. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Jennifer Lopez (Kat) si zde zahrála se svým synem Maxem Muñizem, který se objevil v roli studenta na soutěži Mathalon. (BMW12)

Reklama

Reklama